З’явився сайт оренди житла для нудистів за аналогією з популярним сервісом

З’явився сайт оренди житла для нудистів за аналогією з популярним сервісом

Фото: www.naughtynawlins.com

Сайт працює за аналогією з AirBnB.

Подружжя втомилось від постійних пошуків житла, де б дозволялось відпочивати без одягу, а тому створило власний сервіс для нудистів.

Сайт NaturistBnB працює за аналогією AirBnB, але він орієнтований на значно меншу аудиторію охочих відпочивати голяка, повідомляє CNN.

На сайті власники реєструють житло, де можна відпочивати голяка у кімнатах, засмагати на відкритих терасах й виходити у такому вигляді у двір. Усі правила детально прописуються, щоб згодом не виникло непорозумінь.

"Я думаю, що це дійсно крута можливість поїхати у цікаві міста, зустрітися з однодумцями і відпочивати разом з ними", – розповідає співзасновниця сервісу Петрі Кар’яйнен.

Ідея створити сайт оренди житла для нудистів виникла у пари після невдалого досвіду пошуку апартаментів на популярних платформах. Подружжя розповідає, що там знайти житло, де б дозволялось відпочивати голяка, складно. Крім того, багато людей не повідомляють цього відкрито.

Наразі на сайті вже є чимало пропозицій, хоча й значно менше, ніж на AirBnB. Однак подружжя не має амбіцій конкурувати із відомою платформою, а просто хоче зібрати якнайбільше людей, які розділяють їхні погляди на відпочинок без одягу.

Раніше згадувалось, що поблизу Белізу є курортний острів, де прийнято відпочивати топлес. Вартість відпочинку там стартує від 5 тисяч доларів.

У Парижі відкрився перший ресторан для нудистів

У Парижі відкрився перший ресторан для нудистів

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація