11-річний хлопець покосив газон біля Білого дому під наглядом Трампа

11-річний хлопець покосив газон біля Білого дому під наглядом Трампа

Фото: Reuters

Зустріч американського президента з дитиною виявилася дещо кумедною.

Президент США Дональд Трамп дав покосити газон біля Білого дому 11-річному Френку Ґіаччіо. Таким чином, він здійснив мрію хлопця.

Про це пише Голос Америки.

У серпні Френк написав листа до Білого дому, в якому розповів, що заробляє косінням трави і його надихає бізнесова кар'єра Трампа. Хлопець також казав, що для нього було б честю покосити траву біля адміністрації президента.

Тож Френка запросили до Білого дому. Коли він косив траву, до нього підійшов Дональд Трамп і похвалив за роботу. Але хлопець не зупинився, через що президентові США довелося слідувати за ним. Френк зупинився лише тоді, коли підійшов його батько і сигналом показав зробити це.

Після того Трамп трохи поспілкувався з хлопцем. Френк розповів президенту, що хоче стати військовим спецпризначенцем. Тоді Трамп сказав журналістам: "Це - Френк. Він буде дуже знаменитим. Одного дня стане "морським котиком". Буде робити великі речі для нашої країни. Можливо, він стане президентом", - сказав Трамп.

Нагадаємо, під час промови президента США Дональда Трампа стосовно програми системи охорони здоров'я Obamacare позаду лідера держави стояла жінка з дивно піднятими намальованими бровами. Це одразу привернуло до себе увагу користувачів Мережі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація