28 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

28 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

Фото: Credits

​​​​​​​​​​​​​​День ангела святкують Варвара, Таїсія

Надзвичайно сильні особистості, народжені 28 листопада, повинні в усьому йти своїм шляхом. Парадоксальні за своєю суттю, народжені цього дня ніколи не перестають дивувати своїх рідних і друзів незвичайним поєднанням агресії і чутливості.

Варвара

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "дикунка, варварка".

Дівчинка Варя - це добра, усмішлива дитина. Найбільше вона схожа на батька й успадковує багато в чому не тільки його зовнішність, але й риси характеру. Вона скромна, працьовита. У неї є багато здібностей для занять музикою, хореографією. малюванням. Породжені взимку Варвари часто захоплюються спортом. Розважливі й замкнуті. Почавши яку-небудь справу, неквапливо доводять її до кінця. "Літні" Варвари вміють подати себе у вигідному світлі, одягаються зі смаком. Уразливі й вимогливі. За професією Варвари найчастіше бувають медсестрами, педагогами, бібліотекарками, бухгалтерками, продавчинями.

Варвара легко закохується, але трохи нерішуча й тому у стосунках із чоловіками проявляє зайву боязкість і нерішучість. Перший шлюб не завжди буває вдалим. Непогана господарка, уміє створити вдома комфортну обстановку. Час любить проводити в сімейному колі й з неохотою бере участь у вечірках з малознайомими людьми.

Таїсія

Ім'я Таїсія в перекладі з грецької мови означає "присвячена Ісіді". Єгипетська богиня Ісіда (Ізіда) була для єгиптян ідеалом жіночності та материнства. Тому ім'я Таїсія також іноді перекладають як "родюча".

Рішуча і безкомпромісна Таїсія в житті не шукає легких шляхів і протоптаних доріжок. Тікаючи від повсякденності і сірості буднів, Таїсія здатна на ризик. Незалежна і самостійна, жінка на ім'я Таїсія має потайний характер. Вона буде довго приховувати свої справжні почуття, і зовні буде здаватися врівноваженою і скромною. Прямолінійна, Таїсія ненавидить брехню, не любить пліткувати і має здатність заспокоювати сварки. У житті сподівається тільки на себе і свої сили.

У Таїсії є всі шанси побудувати запаморочливу кар’єру. Чудові організаторські здібності, розвинена інтуїція, гарна пам’ять, уважність, спрага нових знань роблять її прекрасним працівником.

Заміж Тася зазвичай не поспішає, хоча завжди має безліч шанувальників. Ця жінка вважає, що спочатку потрібно реалізуватися як особистість, а потім займатися чоловіком і дітьми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація