8-річний кропивничанин назбирав мільйон лайків з усього світу, щоб йому подарували песика

8-річний кропивничанин назбирав мільйон лайків з усього світу, щоб йому подарували песика

Батьки зрозуміли, що собаку доведеться купити, коли побачили перші сто тисяч лайків.

8-річний хлопчик з Кропивницького, який у соцмережах шукав підтримки, аби вмовити маму купити йому собаку, таки став власником чотирилапого друга. Тепер Кирило виховує цуценя лабрадора, йдеться в ТСН.12.00.

Третьокласник Кирило вигулює в парку свого нового друга. Учить цуцика йти поруч і виконувати команди. А ще місяць тому мати собаку йому здавалося нездійсненною мрією. Як не хотів хлопчик собача, мати відмовляла. «Вона була проти, бо думала, що у нас багато роботи, а нам і так важко, тому що ще брат маленький», - каже хлопчик.

Кирило не здавався, тож мама запропонувала компроміс - він малює плакат, розміщує його в соцмережі, і якщо бажання дитини мати собаку набере мільйон вподобайок - собаку таки йому купує. Кирило так і зробив, і його пост дістав шалену підтримку людей із різних континентів. Десятками різних мов незнайомі люди бажали йому здійснення мрії. «Я набрав мільйон лайків за п'ять днів. Я був у шоці», - пригадує хлопчик.

«Ми це зрозуміли, коли були перші 100 000. Ми вже поїхали до заводчиків і подивилися цуценятко. Вона нам одразу сподобалася, вона чудова дівчинка», - додає мама Кирила Юлія.

У Кропивницькому хлопчик зібрав мільйон лайків у соцмережі, аби батьки купили цуцика

У Кропивницькому хлопчик зібрав мільйон лайків у соцмережі, аби батьки купили цуцика

Мрія Кирила здійснилася за кілька днів після останнього, мільйонного, плюсика. Якось увечері в двері подзвонили, і на порозі з’явилось цуценя. Чотирилапу мрію назвали на честь набраного мільйона лайків – Міллі.

Кирило виявився відповідальним господарем. Він вигулює тримісячну Міллі, прибирає за нею «калюжі», які поки що трапляються, і запевняє - собака йому ніколи не набридне. А всіх, хто допоміг йому здійснити мрію, обіцяє тримати в курсі про успіхи Міллі.  

Кореспондент Олена Шворак 

Повʼязані теми:

Наступна публікація