"Заробити на річницю": 80-річний екс-вікарій і його молодий чоловік шукають роботу моделями

"Заробити на річницю": 80-річний екс-вікарій і його молодий чоловік шукають роботу моделями

Чоловіки не полишають надії знайти гідне агентство.

Колишній помічник єпископа і його 25-річний чоловік витратили всі свої кошти на розваги. Щоб заробити гроші, вони шукають роботу моделями.

Про це пише The Sun.

Різниця у віці екс-вікарія Філіпа Клементса та румуна Флоріна - 55 років. Незважаючи на те, що одному з них 80 років, чоловіки вирішили стати моделями. Один буде позувати у категорії молодих, інший - для чоловіків похилого віку.

"Я думав, що буде цікаво спробувати - ніколи не буває пізно, щоб пробувати щось нове", - сказав 80-річний Філіп.

Екс-вікарій підозрює, що він може і не знайти агентство, а ось у свого молодого коханця він вірить. Пара витратила тисячі фунтів, подорожуючи світом разом на початку їх стосунків. Флорін також раніше розповідав, як він любив гуляти й веселитися.

Потреба знайти модельну роботу з’явилася ще й тому, що їм потрібні гроші на святкування їхньої другої річниці весілля у квітні. Поки що чоловіки не отримали запрошень чи відповідей на надіслані портфоліо.

Нагадаємо, чоловіки одружилися у квітні 2017 року, і у них все начебто було непогано, але згодом молодик кинув свого 79-річного чоловіка-священика. Той лишився без даху над головою. Незадовго до цього священик продав свій будинок у графстві Кент і купив квартиру у Бухаресті, котру записав на ім'я  Флоріна. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація