90 чоловіків за півроку: YouTube-блог перетворив трансгендера на сексоголіка

90 чоловіків за півроку: YouTube-блог перетворив трансгендера на сексоголіка

90 чоловіків за півроку: YouTube-блог перетворив трансгендера на сексоголіка

Фото: instagram.com/jolene.dawson

Жінка займалася сексом 10 разів на день.

Трансгендер Джолін Доусон створила свій канал на YouTube і почала страждати від секс-залежності.

Про це пише Daily Mail.

Джолін створила канал, на якому публікувала відео з її дивних побачень. Спочатку вона робила ролики заради розваги, однак потім вона відчула залежність. Кількість підписників ставала більшою, тож Доусон вважала, що повинна видавати більше контенту. 

"Я думала, що чим більше сексу у мене буде, тим більше історій буде для каналу, а значить, більше грошей і підписників", - сказала вона.

Однак згодом секс почав переважати. Джолін не працювала, надаючи перевагу інтимним стосункам із різними чоловіками.За її словами, вона могла займатися сексом до 10 разів на день як мінімум з чотирма різними партнерами. За півроку вона вступила в інтимні стосунки приблизно з 90 чоловіками.

Доусон зрозуміла, що почувається самотньою, тож спробувала зробити паузу. Зараз Джолін вже два місяці зовсім не займається сексом. Вона зазначила, що почувається більш щасливою. Що до контенту, то зараз вона створює ролики про повсякденне життя.

Нагадаємо, порнозірка Денні Вайлд, відомий також під псевдонімом Деніел Зейшегг, пішов з індустрії для дорослих через важкі наслідки роботи на свій статевий орган

Повʼязані теми:

Наступна публікація