Африканець попросив чаклуна допомогти виграти у лотерею і позбувся ока

Африканець попросив чаклуна допомогти виграти у лотерею і позбувся ока

Фото: Pexels

Усе через чарівне зілля, яке приготували чоловіку.

Чоловік з нігерійського штату Дельта втратив око через "чарівне" зілля, яке приготував йому чаклун. Воно повинно було принести успіх у лотереї.

Про це пише Pulse.

27-річний Еммануель Окаші часто купував лотерейні квитки, але виграти хоча б раз йому не вдалося. Чоловіку це набридло, й тому він подався до чаклуна. Він сподівався, що "чарівник" допоможе приманити удачу, щоб нарешті зірвати джекпот.

Він пішов до чаклуна, який жив в селі Ішіагу. Він приготував для Еммануеля зілля. Воно повинно було надати чоловікові суперзір, з яким він міг би бачити щасливі числа. Його потрібно було пити та втирати в очі.

Незабаром Окаші помітив, що через зілля його ліве око розпухло. Згодом він опинився у лікарні, але там йому допомогти не змогли. Еммануель залишився без ока. Чаклун ж втік із села і ховається в невідомому місці.

Нагадаємо, у Великій Британії 19-річна дівчина ледь не позбавилась зору, готуючи яйце у мікрохвильовці. Кортні поставила його у кухлі з водою на хвилину, а коли дістала його і піднесла до обличчя – яйце вибухнуло.

Повʼязані теми:

Наступна публікація