Африканська Кардашян з півтораметровими стегнами розповіла, як зупиняє дорожній рух

Дівчина стверджує що ніколи не робила собі пластичних операцій.

Юдоксі Яо з західноафриканської Республіки Кот-д'Івуар завдяки своїм формам зібрала в соціальних мережах майже півмільйона підписників. Хоча більшість людей намагається приховати великі частини тіла під вільним одягом, це не про Юдоксі. Вона з радістю хизується своїм тілом.

Про це повідомляє LadBible.

Дівчина стверджує, що ніколи не робила пластичних операцій: "Я ніколи не зверталась до косметичної хірургії, ніколи, ніколи, ніколи в житті. Я завжди була такою. Мої старші мають навіть більші форми, ніж я. Це завжди було природним".

Юдоксі також розповіла, як на неї реагують люди на вулиці: "Коли я виходжу з дому, люди здивовані та приголомшені моїм виглядом. Я зупиняю дорожній рух. Люди шоковані. Але ніхто нічого не говорить мені в обличчя".

Як зазначається, Юдоксі в захваті від Кім Кардашян. "Я фанатка Кім Кардашян. Мені подобається її одяг. Я порівнюю себе з нею і з тим, що вона робить. Вона, безумовно, приклад для мене", - каже дівчина. 

Хоча зараз Юдоксі впевнена у собі, вона зізнається, що були часи, коли вона відчувала себе непривабливою, особливо через коментарі в інтернеті. "Тепер я просто ігнорую неприємні коментарі. Я думаю, що ті, хто пише таке, не надто щасливі", - каже вона.

Зірка соцмереж також розповіла, що їй важко знайти хлопця. Більшість чоловіків, яких вона зустрічає, бояться її. Вона каже, що не має якогось конкретного улюбленого типажу, єдина її вимога – хлопець має вірити в Бога.

Нагадаємо, що у торговому центрі в Британії оголена "пампушка" протестувала проти худорлявих манекенів. Жінка у білій перуці позувала, доки не приїхала поліція.

Повʼязані теми:

Наступна публікація