Американець створив відеоблог для хлопчиків, які ростуть без батька: чого він вчить

Американець створив відеоблог для хлопчиків, які ростуть без батька: чого він вчить

За два місяці став одним із найкасовіших блогерів в мережі.

Американець Роберт Кенні на карантині створив свій Youtube-канал. За два місяці став одним із найкасовіших блогерів в мережі.

Історія про надзвичайно простий блог — в сюжеті Сніданку з 1+1.

Роберт Кенні став онлайн-татом для багатьох чоловіків. Він створив канал під назвою "Тато, а як?". У ньому блогер викладає невеликі відеоінструкції. У них розповідає хлопцям, що ростуть без батька, як голитися, зав’язувати краватку, міняти шини та прибивати поличку. 

Усі ці поради надзвичайно потрібні та прості. Сам блог виявився дуже життєвим і близьким багатьом користувачам. Саме тому за кілька місяців він набрав більше як півтора мільйона підписників. 

Сам чоловік зізнається, що не прагне грошей і популярності. Єдина його мета — це допомогти людям, які, як і він сам, росли в неповних сім’ях, а нині не мають багатьох необхідних у житті навичок. 

Роберт Кенні каже, що його сім‘я розпалася, коли американцеві було лише 14  років. Мати почала пиячити, після чого батько просто пішов. Пробачити свого батька чоловік зміг лише, коли тому було вже 80 років. 

За власних дітей Роберт не переживає, бо ж помилок батька блогер не повторить. Крім того, він мріє стати хоч онлайн татом для мільйонів дітей, які батька не мають.

Повʼязані теми:

Наступна публікація