Американець заховав машину від урагану "Доріан" на власній кухні

Американець заховав машину від урагану "Доріан" на власній кухні

Фото: facebook.com/JesJeanBrown

Він посперечався із дружиною, що зможе запаркувати авто вдома.

Мешканець американського міста Джексонвілл, що у штаті Флорида, злякався урагану "Доріан", який міг знести його Smart. Тому він заховав його на власній кухні.

Фотографіями вчинку поділилася дружина у фейсбуці.

Американець Патрік Елдрідж з був наляканий тим, що до його помешкання може дістатися сильний ураган під назвою "Доріан". Надворі залишилася його машина, яку він не хотів втратити. Тож Патрік вирішив максимально захистити своє майно, сховавши у безпечне місце.

Гараж вже був зайнятий машиною його дружини Джесіки та непотребом. Прибирати там він не хотів, тож знайшов інший вихід. Чоловік припаркував Smart просто на кухні їхнього будинку.

Нагадаємо, 31 серпня "Доріан" посилився до четвертої з п'яти можливих категорій. У південних штатах розпочалася евакуація населення та було оголошено надзвичайний стан. Спочатку повідомлялося, що від удару бурі по Багамах загинули щонайменше п’ятеро людей, згодом кількість загиблих зросла до 30 осіб. Водночас, американська влада повідомила про шість смертей у штаті Флорида, пов’язаних з ураганом.Наразі ураган ослабнув до першої категорії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація