Американець запросив дівчину з іншого будинку на побачення за допомогою дрона під час карантину

Фото: twitter.com/jerm_cohen

Він зумів відправити незнайомці свій номер.

Нью-йоркський фотограф знайшов другу половинку, не залишаючи свою домівку через карантин. Він побачив дівчину на даху і зумів запросити її на побачення.

Відео знайомства з'явилося у твітері.

Фотограф на ім'я Джеремі Коен під час ізоляції побачив з балкона дівчину на даху будинку навпроти. Вона виконувала танець на камеру, а потім сіла перепочити. Хлопцю вдалося зловити її погляд і привітатися з нею, махнувши рукою. Вона привіталася із фотографом у відповідь. 

Дівчина так сподобалась хлопцю, що він вирішив діяти. На ролику, який він показав у Мережі, видно підготовку до знайомства. Для цього йому знадобилися дрон, скотч, папір та ручка. На клаптику паперу він вказав свій номер телефону і приклеїв до ґаджета. Тоді він відправив дрон просто до дівчини. Вона була здивована жестом хлопця, але прийняла його пропозицію полистуватися.

"Я вже цілий тиждень перебував на карантині в своїй квартирі, тому хотів якоїсь  соціальної взаємодії. Ідея із безпілотником спрацювала, тому що я отримав повідомлення від неї через годину", - зізнався Джеремі.

Згодом він із новою знайомою вирушить на віртуальне побачення.

Нагадаємо, британська журналістка Теа де Галле познайомилася із хлопцем у додатку для знайомств і запросила його пережити карантин разом

Повʼязані теми:

Наступна публікація