Американець звільнив свою асистентку, бо вона викликала у нього ерекцію

Американець звільнив свою асистентку, бо вона викликала у нього ерекцію

Нельсон програла суд своєму колишньому начальнику / Фото: http://www.vesti.ru/

Жінка подала до суду, однак програла - звільнення визнали нечесним, але законним.

Мешканка американського штату Айова Меліса Нельсон програла в суді своєму колишньому начальнику, який звільнив її за сексуальну привабливість.

Звільнення було нечесним, але законним, і не було дискримінацією за статевою ознакою, постановив Верховний суд штату, який складається тільки з чоловіків, повідомляє телеканал CNN.

Зубний лікар Джеймс Найт заявляв, що звільнив Нельсон з посади свого асистента тільки тому, що його дружина почала турбуватися щодо їх взаємин.

І Найт, і Нельсон, які працювали разом з 1999 по 2010 рік, визнають, що ніяких близьких стосунків у них не було. Кожен з учасників процесу перебуває у шлюбі і має дітей.

Лікар на процесі говорив, що робив підлеглій зауваження щодо "занадто обтягуючого і відвертого" одягу і просив її частіше носити медичний халат. Нельсон заявила, що лікар прямо заявив їй - вона викликає у нього ерекцію. Вона не висувала проти свого колишнього начальника звинувачень в домаганнях.

Верховний суд Айови вже виніс вердикт не на користь звільненої в грудні 2012 року, але потім пішов на безпрецедентний крок, погодившись переглянути справу навіть за відсутності нових доказів або свідчень. Однак підстав для зміни вердикту і ознак дискримінації суд так і не знайшов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація