Американка розповіла про захопливий сексуальний досвід із водіями Uber

Американка розповіла про захопливий сексуальний досвід із водіями Uber

Фото: Reuters

Жінка тричі займалася сексом із водіями Uber.

У США жінка після довгострокових стосунків та пошуків кохання у Тіндері вирішила займатися сексом із водіями Uber.

Все почалося з того, що одного вечора жінка, яка уже не шукала серйозних стосунків, поверталася з подругою додому на таксі, передає New York Post. Коли подругу відвезли додому, жінка залишилася наодинці з водієм і вирішила зробити перший крок, запитавши, чи у нього був секс із пасажирами.

Водій, зокрема, відповів, що їм це не дозволено, однак його неодноразово спокушали.

"Я запитала його: а якщо ви дасте мені свій номер телефону, чи буде це вважатися порушенням? Він усміхнувся мені і простягнув свою візитку», - розповіла жінка.

Через кілька секунд телефон водія уже задзвонив. Не кажучи нічого, він припаркував машину пішов із жінкою до будинку, де вони зайнялися пристрасним сексом.

Плюси і мінуси роботи нового сервісу Uber в Україні

Плюси і мінуси роботи нового сервісу Uber в Україні

«Це було дуже весело, але я знала, що я ніколи не побачу його знову - це змусило мене подивитись на моїх водіїв Uber в новому світлі», - зазначила жінка.

Після цього вона ще двічі займалася сексом із водіями таксі. Зокрема, один раз у машині на задньому сидінні і ще раз у себе вдома.

Раніше повідомлялося, що американська компанія Uber повідомила про те, що виділить $5 млн на боротьбу із сексуальними насильством. За словами представників перевізника, гроші будуть направлені на фінансування власних програм. А також на навчання 150 фахівців з обслуговування клієнтів Uber, які приєднаються до нової команди із вирішення проблем, пов'язаних із сексуальним насильством. В такий спосіб Uber намагається поліпшити свій імідж після низки повідомлень про сексуальні домагання всередині компанії, а також випадки нападів з боку водіїв таксі на пасажирів. У червні навіть було звільнено 20 співробітників, яких звинуватили в непристойній поведінці на робочому місці, що стало причиною відставки засновника компанії Тревіса Каланіка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація