Американка вбила коханого-мисливця на вампірів за брехню

Американка вбила коханого-мисливця на вампірів за брехню

Жінка вбила коханця, який переконував її, що є мисливцем на вампірів.

Жінці не сподобалося, що її коханий був несправжнім вбивцею нечистої сили.

Мешканка Арізони Джуді Аріас вбила свого коханця, бо він брехав їй, що вбиває вампірів.

Як повідомляє The Huffington Post, дівчина переїхала до свого хлопця-мисливця на нечисту силу, коли втекла з дому через постійні сварки і побиття з боку батьків.

Чоловік постійно розповідав їй про вампірів, і вони планували разом переїхати до Сан-Франциско, щоб полювати на нечисть. Однак здійснити свій план не встигли, оскільки Аріас покинула коханця.

Однак через 19 місяців після розриву, Айріс дізналася про кінець світу і вирішила, що потрібно попередити свого колишнього про воскресіння мертвих, аби він встиг підготуватися як слід.

Попередження стало новим початком стосунків. Однак чоловік вирішив цього разу зізнатися коханій, що не полює на вампірів. Та це закінчилося погано для нього.

"Я була така наївна, що вірила йому. Мені здавалося, що Бобі добре до мене ставиться, аж доки він не зізнався, що весь цей час брехав мені", - пояснила жінка.

Після зізнання пара почала сваритися. За словами Айріс, чоловік почав її душити і погрожувати, що вб'є всю її родину.

При цьому він описував, як саме він це зробить. Однак якоїсь миті ситуація змінилася не на його користь, і жінка вбила його. Суд винесе їй вирок до кінця тижня. Окрім цього вбивства жінку також звинувачують у ще одному вбивстві коханця – Александра Тревіса, якого вона зарізала у душі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація