Американська письменниця ще у 2008 році напророкувала коронавірус і розказала, як він зникне

Американська письменниця ще у 2008 році напророкувала коронавірус і розказала, як він зникне

Фото: Getty Images

Уривком з цієї книжки поділилася зі своїми 64 мільйонами підписників у Твіттері і Кім Кардашян.

Американська письменниця, медіумка і екстрасенсиня Сільвія Браун (1936-2013) влітку 2008 року випустила книжку "Кінець днів: передбачення та пророцтва про кінець світу", в якій передрікала пандемію.

Про це повідомляє CNN.

"Приблизно у 2020 році важке захворювання, схоже на пневмонію, пошириться всією земною кулею, атакуючи легені та бронхи, а також воно буде стійким до всіх відомих методів лікування. Майже більш дивним, ніж сама хвороба, буде той факт, що вона раптом зникне так само швидко, як і почалася, а через десять років знову нападе, а потім повністю зникне", - йдеться у книзі.

Зазначається, що на це пророцтво ніхто не звернув особливої уваги, а у 2013 році померла і сама авторка книжки. Однак, пандемія коронавірусу знову привернула увагу до цього твору. Наразі книжка опинилася на 2 місці популярності серед продажів на Amazon, а її друковані примірники продаються за сотні доларів.

Сільвія Браун була досить популярною в США. Вона кілька разів брала участь відомому шоу Ларрі Кінга, була частим гостем на радіо і телебаченні, де розказувала про паранормальні явища і давала поради слухачам як екстрасенсиня. Її прогнози і передбачення майбутнього викликали численні суперечки. У 1992 році Сільвія Браун була визнана винною в інвестиційному шахрайстві, розкраданні і махінаціях з цінними паперами.

Серед основних прогнозів Сільвії Браун такі: рак буде переможений, дітей будуть народжувати тільки в воді, люди зможуть просто залишати своє тіло в переддень фізичної смерті, а війна на Близькому Сході закінчиться до 2050 року.

Нагадаємо, спалах коронавірусу розпочався з ринку морепродуктів та тварин у китайському місті Ухань. Він викликає симптоми, схожі на застуду, але швидко вражає легені й інші органи. Патоген належить до великої родини коронавірусів. Хвороба поширилася вже на десятки країн.

Всесвітня організація охорони здоров'я дала офіційну назву новому вбивчому коронавірусу з Китаю - COVID-19. У самому Китаї його раніше назвали NCP (Novel Coronavirus Pneumonia), що означає - пневмонія, яка викликається новим типом коронавіруса. Перша вакцина від цього типу коронавірусу з'явиться не раніше, ніж через півтора року.

Схоже, джерелом спалаху коронавірусу є якась тварина. Водночас відомо, що вірус може передаватися і від людини людині повітряно-крапельним шляхом. Є підозри, що недуга може передаватися навіть в інкубаційний період, коли носій хвороби не підозрює, що інфікований.

В Україні 3 березня заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що в Чернівцях зафіксували перший випадок інфікування COVID-19. Зараження виявили у чоловіка, який повернувся з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. У Чернівецькій області 16 березня лабораторно підтвердилися ще два випадки зараження новим коронавірусом.

Базові рекомендації для уникнення зараження коронавірусом:

  • уникати контактів з тваринами;
  • не їсти сире або погано оброблене м'ясо;
  • уникати контактів з людьми, у яких є ознаки захворювання;
  • регулярно та ретельно мити руки.

Детальніше про те, що відомо про загадкову недугу, як вона виникла та чому викликає занепокоєння у медиків – читайте у матеріалі ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація