Австралієць з’їв слимака на спір і помер після вісьмох років страждань

Австралієць з’їв слимака на спір і помер після вісьмох років страждань

Фото: thesun.co.uk

19-річний австралієць з’їв на спір слимака, який переносив щурячий ціп'як.

У Австралії після вісьмох років страждань помер хлопець, який з'їв слимака. Він зробив це на спір із нетверезими друзями. 

Про це пише CNN.

У 2010 році Сем Баллард відпочивав зі своїми друзями поруч із домом. Під час невеликої вечірки нетверезі хлопці помітили слимака на бетонній доріжці. Тоді вони побилися об заклад із Семом, що той не зможе його з’їсти. Однак хлопець зважився і проковтнув слимака.

Згодом Сем відчув слабкість і сильний біль у ногах. Як виявилося, це був щурячий ціп'як і він паралізував організм Сема. Ці глисти зустрічаються у гризунів, але можуть передаватися і через равликів і слимаків, які харчуються фекаліями щурів.

У більшості випадків у людей все минає без симптомів, але у рідкісних випадках може трапитися ураження головного мозку. Сему не пощастило: він впав у кому на 420 днів.

Коли Сем прокинувся, він був паралізований. Хлопець їв лише через соломинку і не міг рухатися.

Три роки тому Сема виписали з лікарні, але він постійно потребував цілодобового догляду. Тоді його друзі, з якими він відпочивав того вечора, взяли на себе обов'язки позмінного догляду за Семом. Пізніше вони зібрали гроші на доглядальницю за $ 25 тис. на рік. Вона налаштовувала апаратне годування і контролювала температуру тіла.

Фото: thesun.co.uk

Сем дожив до своїх 27 років і помер у лікарні Хорнсбі. Із ним поруч були ті, кого він любив понад усе, розповіли рідні Сема. Перед смертю хлопець встиг зізнатися у коханні одній із присутніх на ім’я Кетті.

Нагадаємо, в американському штаті Міссісіпі п'ятирічна дівчинка раптово втратила здатність ходити та розмовляти. Після лікарського огляду з'ясувалось, що це параліч від кліщів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація