Австралієць залишив хорошу роботу й будинок та вирушив подорожувати з кішкою

Наразі вони вже побували в усіх штатах Австралії.

Австралієць Річард Іст після десяти років роботи в корпорації вирішив змінити своє життя: він пішов з роботи і від травня 2015 року подорожує разом зі своєї кішкою Віллов, а фото пригод виставляє в соцмережі Instagram.

"Більше 10 років я будував життя в Гобарті (Австралія, - ред.) через свою кар'єру, у мене була прекрасна робота і хороший будинок, але завжди чогось бракувало. Мені так пощастило мати таке життя, яке я мав, але мені було соромно, бо я не міг цінувати його. Через це я став досить нещасним, оскільки я відчував, що я цього не заслужив, і я почувався таким відірваним від світу. Одного разу я вирішив внести зміни в життя, щоб навчитися бути вдячним за кожен день. Я працював з нуля, щоб створити нове життя для себе, щоб зробити себе щасливим і позбутися всього іншого. Нове життя, яке я спланував, - це жити в автофургоні, працювати тільки тоді, коли це потрібно, і навчитися бути задоволеним", - сказав він порталу Unilad.

Також Річард пообіцяв собі, що братиме в пригоди й свою улюбленицю - кішку Вілов.

Вони відвідали всі штати в Австралії, плавали у Великому бар'єрному рифі, перейшли Австралійську Савану, жили на пляжах, лісах і рівнинах.

Раніше повідомлялося про подружжя Клер та Ендрю Бранс - також з Австралії - які вирішили вирушити в мандри. Вони мають двох дітей, але це не заважає їм подорожувати світом. Пара відмовилася від звичного життя та поїхала в навколосвітню подорож.

Повʼязані теми:

Наступна публікація