Австралійські рятувальники випустили пікантний календар на 2021 рік

Австралійські рятувальники випустили пікантний календар на 2021 рік

Вартість такого "гарячого" календаря — 13,91 євро плюс доставка.

Рятувальники традиційно знялися для благодійного календаря на 2021 рік. Цього року головна тема — заклик до турботи про тварин, які постраждали від пожеж в Австралії. Всі гроші від продажу календаря будуть спрямовані на допомогу тваринам, які не можуть повернутися в природне середовище проживання після катастрофи.

Фото мужніх рятувальників, які демонструють свої напівоголені тіла в оточенні тварин, опубліковані на Firefighters Calendar.

Календар був заснований від 1993 року для збору коштів і фінансування досліджень дитячих опіків. Перша допомога була спрямована дитячій організації "Children's Hospital Foundation". На сьогодні календар зібрав понад 3,2 мільйона доларів для різних благодійних організацій.

Рятувальники особливо люблять підтримувати тварин – як у притулках, так і в дикій природі, рятуючи унікальну австралійську фауну. Є два "класичних" календарі, на одному з яких чоловіки зображені безпосередньо за своєю основною роботою, а на іншому – з голими торсами.

Нагадаємо, що жителів Сіднея зобов'язали носити захисні маски. Від початку спалаху в Австралії COVID-19 "підхопили" 28 499 людей. З них 909 хворих померли від ускладнень інфекції, тоді як ще 25 778 — вилікувалися та виписалися з медзакладів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація