Перейти до змісту
Безпрограшний варіант вихідного дня: вареники з яблуками й медом

Безпрограшний варіант вихідного дня: вареники з яблуками й медом

Приготувати цю страву легко і просто, і вона не потребує якихось особливих витрат часу.

Що може бути смачнішим, особливо в яблучний сезон, ніж вареники з яблуками і медом. Головне те, що начинка в тісті не розпливається, так як яблука тримають форму, а сім'я отримає масу задоволення від поїдання цих вареників.

Вареники з яблуками й медом

Інгредієнти

борошно — 3 склянки

вода — 3/4 склянки

яйця — 2 шт.

свіжі яблука — 800 г.

цукор — 1/2 склянки

кориця — на смак.

Покроковий рецепт

Крок 1: замісіть тісто і розкачайте його на присипаній борошном поверхні.

Крок 2: стиглі яблука почистити і нарізати соломкою. Присипати цукром і дати постояти, щоб стік зайвий сік. Можна злегка присипати яблука меленою корицею для аромату.

Крок 3: начинку потрібно викласти на кружечки з тіста і скріпити краї.

Крок 5: варити в підсоленій воді впродовж хвилини після того, як вареники спливуть на поверхню.

Крок 6: готові вареники акуратно вийняти з окропу, щоб не розірвати оболонку. Подавати разом з медом.

Залиште свій коментар

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин