Британець залишився без коханої після розіграшу, у якому прикинувся дівчиною

Британець залишився без коханої після розіграшу, у якому прикинувся дівчиною

Фото: Metro

Дівчина досі не пробачила витівки.

У Великій Британії хлопець Райан Хілл посварився із дівчиною через розіграш із фейковою фотографією, на якій він прикинувся дівчиною.

Про це пише Metro.

Для розіграшу Райан використав фільтр в додатку Snapchat, який змінює зовнішність і стать людини, яка себе фотографує. Він зробив світлину, надіслав її дівчині Мелісі з підписом: "На мені футболка твого бойфренда", а у повідомленні попросив у жодному разі не відкривати фотографію. Однак дівчина не врахувала прохання і переглянула світлину. Вона подумала, що її хлопець зраджує з жінкою, що на фото, і агресивно відреагувала на повідомлення.

"Ти серйозно? Не приходь додому після роботи. Чому на якійсь дівчині твоя футболка? Я вношу тебе до чорного списку", - написала Меліса.

Британець зізнався дівчині, що це був розіграш, але вона не повірила йому і заборонила наближатися до неї. Пара досі не помирилася.

Нагадаємо, у Мережі з’явилося відео з американського весілля, на якому друг пожартував з нареченого. Він одягнув сукню і вийшов, замість коханої, до чоловіка . 

Повʼязані теми:

Наступна публікація