Британський гінеколог знімав жінок на прийомі на приховану в окулярах камеру

Британський гінеколог знімав жінок на прийомі на приховану в окулярах камеру

Фото: pixabay.com

Суд засудив його до 14 місяців в'язниці.

У Великій Британії гінеколог знімав жінок, які приходили до нього на прийом, за допомогою прихованої камери в окулярах.

Про це пише Daily Mail.

Правоохоронці затримали 49-річного лікаря Джомо Матуріні після того, як на нього надійшла скарга від однієї з жертв. Під час обшуку копи знайшли 96 відеозаписів, на яких зображені пацієнтки, що не підозрюють про знімання. Також знайшли і 15 фотографій.

Таємниця гінеколога розкрилася після того, як на нього поскаржилася студентка. 2016 року Матурін запропонував допомогу в навчанні 19-річній дівчині, яка проходила виробничу практику на посаді медсестри. Пізніше між ними виникли інтимні стосунки, у яких вони перебували два роки.

Згодом дівчина виявила на комп’ютері Джомо ролик, на якому вони займаються сексом. Вона розповіла гінекологу, що знає про відео. Той пригрозив їй, що вб’є і покаже еротичні кадри її знайомим, якщо вона звернеться до поліції. Дівчина злякалася і продовжила зустрічатися з чоловіком, однак не витримала тиску і розповіла все однокурсниці. Разом вони пішли до відділку поліції.

Матуріні заарештували у будинку його сім'ї. Суд засудив його до 14 місяців в'язниці.

Нагадаємо, у малайзійському місті Куала-Лумпур чоловік зазирнув під спідницю 24-річної дівчини. Копи намагалися затримати його, але той помер під час втечі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація