Чоловіки поділились враженнями від стосунків із жінками, які працюють повіями

Чоловіки поділились враженнями від стосунків із жінками, які працюють повіями

Фото: pixabay.com

Затяті ревнивці не зможуть зустрічатися з представницями секс-бізнесу.

Представники сильної статті обговорили на популярному ресурсі Reddit стосунки з секс-працівницями. Дехто з них відкинув ідею взаємин з повіями, коли інші зазначили, що це найкращі подружки.

Деякі користувачі ресурсу сказали, що стосунки з працівницями секс-індустрії можуть викликати ревнощі, а інші заперечили це і написали, що такі жінки нічим не відрізняються від інших, повідомляє News.com.au. Це обговорення почалося з повідомлення хлопця, у якому він написав, що хвилюється через роботу своєї дівчини. На його думку, більш імовірно, що вона може йому зрадити. Однак він додав, що секс з нею чудовий.

Один з користувачів поділився з ним своєю романтичною історією про взаємини з дівчиною-повією. Також він зазначив, що все залежить від того, як ставишся до роботи коханої.

"Я зустрічався з працівницею секс-бізнесу. Зазвичай я забирав її з роботи.  У нас були чудові стосунки, які не псувала її робота. Це повністю залежить від вас і ваших поглядів на секс та інтим. Наше сексуальне життя було веселим і приємним для нас обох", - написав він.

Також чоловік додав, що зрада не має нічого спільного з такою професією жінки, адже вона цим займається з правильних причин. На його думку, у взаєминах такі жінки можуть по-справжньому оцінити близькість, адже знають різницю між випадковим сексом і довготривалими стосунками. 

Іншого користувача, своєю чергою, цікавили здоров'я та гігієна секс-працівниць. Як відповідь, йому написали, що зазвичай повії стежать за цим більше, аніж середньостатистична людина.

Своєю чергою, користувачі Reddit погодилися, що затяті ревнивці не зможуть зустрічатися з представницями секс-бізнесу.

Нагадаємо, раніше вчені з'ясували, як чоловіча борода впливає на взаємини з жінками. Згідно з повідомленням, результати опитування показали, що жінки розглядають чоловіків зі щетиною, як партнера на короткий час.

Повʼязані теми:

Наступна публікація