Цікавинки 2015: секс, доісторичні чудовиська і ванна з Coca-Cola

Цікавинки 2015: секс, доісторичні чудовиська і ванна з Coca-Cola

Українці сміялися над сексуальними пригодами американців / Фото: Pexels

ТСН.ua склав рейтинг найдивніших новин за 2015 рік.

ТСН.ua продовжує підбивати підсумки 2015 року. 

Цьогоріч українці сміялися над сексуальними пригодами американців, сповнювалися патріотизмом під час виконання державного гімну та жахалися доісторичних чудовиськ.

Музика воїнів: в Мережі з'явився вражаючий Гімн України 

В Мережі з'явився Гімн України, який виконаний на віолончелі. "Музика воїнів" - це культурно-мистецький і військово-патріотичний проект. Музиканти у військовій формі із вигаданим псевдо виконуватимуть на різних музичних інструментах відомі українські композиції. Музикант - воїн, музичний інструмент - зброя в його руках.

Турки віддячили запальним відео про українську армію 

Турки віддячили українцям / Фото: youtube/Haci Productions
Турецька компанія Haci Productions, яка спеціалізується на створенні мотивуючих відео про армію Туреччини, створила запальний відеоролик про українську армію. Таким чином турки віддячили українським волонтерам з "Народного проекту", які зробили відео про турецькі ВПС після того, як винищувач F-16 збив російський Су-24

Двом росіянам, які були на борту Су-24, вдалося катапультуватися, однак у повітрі їх обстріляли сирійські повстанці.

Один загинув.

Мережу підірвав "чоткий пацан": долар по 26 грн - це "мєрзость"

У Мережі шалену популярность отримало відео із "чотким пацаном", який коментує політичну ситуацію, вартість проїзду у громадському транспорті та курс долара. Лише за добу відео набрало майже 250 тисяч переглядів у YouTube. Нині кількість переглядів перевалила за 2,5 мільйона переглядів.

"Це мєрзость, це реально мєрзость", - прокоментував високий курс долара хлопчина із Рівного.

Додамо, що у лютому 2015 року за один долар просили 26 гривень.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Родина випадково зробила сімейне фото на озері із загиблою сто років тому дівчинкою

В австралійському Квінсленді на фотографії родини, яка була зроблена під час сімейного відпочинку на річці, з'явилося зображення загиблої сто років тому дівчинки. На фото з'явився моторошний образ померлої дівчинки на фоні відпочивальників. У момент фотографування нічого подібного не було.

Після того, як ця моторошна історія набула розголосу, деякі дослідники пов'язали з історією загибелі 13-річної Дорін О'Саліван, яка потонула у ставку сто років тому, 22 листопада 1913 року. Паранормальні експерти після вивчення загадкового фото дійшли до висновку, на світлині зображена саме та дівчинка, яка загинула сто років тому. Водночас, скептики пояснюють дивну  пляму на фото звичайним сплеском води.

Біля берегів Австралії виловили доісторичне чудовисько, яке має 300 зубів у 25 рядів

Біля берегів Австралії рибалки виловили одну з найбільш рідкісних істот на планеті, предки якої жили ще 80 мільйонів років тому. Доісторичну істоту називають "гофрованою акулою" і вона проживає на глибині близько 400 метрів.

Акула, довжиною до двох метрів, більше схожа на вугра / Фото: SETFIA

Акула, довжиною до двох метрів, більше схожа на вугра і має 300 зубів, які ростуть у 25 рядів. Для порівняння звичайна біла акула має 50 зубів. 

Широкий резонанс отримали кілька еротичних новин, котрі зацікавили українців.

Лікарі шокували мережу рентгенівськими знімками після невдалих "сексуальних ігор"

Рентгенологи посміялися з непереконливих виправдань пацієнтів / Фото: Radiopaedia
Веселі лікарі-рентгенологи оприлюднили цікаві знімки своїх пацієнтів. На них зафіксовані наслідки невдалих "сексуальних пригод", після яких у пацієнтів залишалися неочікувані предмети, які потрапили до організму не зовсім натуральним шляхом. В основному, серед експериментаторів найбільше дорослих чоловіків. Серед дивних для організму предметів можна побачити пластикові пляшки, дезодоранти, апельсини, банки з-під кави, ляльок, спрей для носа, яйця, баклажани.

Попри веселі коментарі, лікарі пояснюють, що ліквідація таких "іграшок" може бути дуже болісною та навіть призводити до операцій.

Інтернет підірвало відео пробіжки американської моделі з бюстом шостого розміру

23-річна американська модель Ліндсі Пелас вирішила показати, як поводяться її груди 6 розміру під час бігу. За десять днів в Мережі ролик подивилося більше двох мільйонів користувачів. Нині кількість переглядів сягнула майже дев'яти мільйонів.

23-річна вчителька загриміла за ґрати через секс зі своїм учнем

Новина, яка уже стала звичиною для США та світу, проте інтерес до таких новин не вщухає ніколи: 23-річну вчительку школи заарештували в штаті Алабама (США) за секс з учнем. Джессіка Боннетт Акер, за інформацією поліції, перебувала в інтимних стосунках із 18-річним учнем.

Вчені дізналися, яка поза у сексі є найнебезпечнішою для чоловіків

Приміром, у позі "чоловік позаду" є 29% ймовірності отримати травму, а у "місіонерській" позі - 21% / Фото: Getty Images
Вчені дізналися, що позиція "жінка згори" або "вершниця" є найбільш небезпечною для чоловіків під час статевого акту. За даними нового дослідження, саме ця ризикована позиція винна у половині переломів статевого члена, котрі відбуваються під час сексу. Приміром, у позі "чоловік позаду" є 29% ймовірності отримати травму, а у "місіонерській" позі - 21%.

Також вчені наголошують, що не варто відмовлятися від цієї пози, тому що переломи пеніса все ж таки дуже рідкісні.

У Росії пара влаштувала публічний секс просто у кав'ярні

Продовжуємо тему еротичних новин: в одній з кав'ярень російського Краснодара камери відеоспостереження зафіксували публічний секс. Як повідомляється, пара прийшла до закладу через холод. Вони замовили гарячі напої і відправились у порожню частину кафе. Там вони роздягнулись і стрибнули один на одного. У результаті персонал таки втрутився в ситуацію і ввічливо попросив пару припинити любощі. Молоді відвідувачі кафе заплатили і поїхали дещо збентеженими.

Студентка знімала порно посеред бібліотеки, роздягаючись просто "перед носом" читачів

Ілюстрація. 19-річній дівчині загрожує рік позбавлення волі та штраф у 6 тисяч доларів / Фото: mirror.co.uk
Студентка Орегонського університету Кендра Сандерленд була заарештована за "непристойну поведінку". Дівчина знімала легке порно прямо у бібліотеці університету. 19-річній дівчині загрожує рік позбавлення волі та штраф у 6 тисяч доларів. Першокурсниця Кендра, яка вивчала розвиток людей та сімейні науки, була відрахована одразу, як стало відомо про пустотливі відео.

У Мережі з'явився не в міру еротичний танок російських школярок під пісеньку Вінні Пуха

На відеохостингу Youtube з'явилося відео танку шкільного колективу під назвою "Бджілки та Вінні Пух". Як зазначено в коментарях до відео, це звітний виступ Шкільного дитячого театру міста Оренбург. Школярки у помаранчево-чорних костюмах танцюють тверк – стиль, у якому танцівники в провокаційній манері напівприсівши або стоячи рухають стегнами знизу догори. Під час танцю дівчата не тільки активно рухають стегнами, а й знімають спідниці. Відео на YouTube переглянули 28 мільйонів користувачів.

 

Якого кольору плаття. Увесь світ кинувся з'ясовувати - чорно-синє чи біло-золоте

Просто шалений ажіотаж у користувачів Інтернету виклала історія із сукнею. 25 лютого дівчина під ніком Swiked опублікувала на Tumblr фотографію плаття і поставила своїм друзям просте питання про те, якого воно кольору. Питання кольору здійняло на вуха ледь не увесь світ. Через лічені години мільйони людей розділилися на два табори: одні стверджували, що сукня синьо-чорна, а інші - що біло-золотиста. Але навіть після того, як автор фото підтвердила, що воно дійсно синє з чорними смужками, дебати в мережі не припинилися і тривають досі.

Дебати в мережі не припинилися і тривають досі / Фото: ТСН.ua

Японець показав, що буде, якщо стрибнути у ванну з Coca-Cola та Mentos

В Японії хлопець скупався у ванній із Coca-Cola та Mentos. Хлопець нам ім'я Хаїм наповнив глибоку ванну літрами солодкого напою, але перед тим, як її прийняти обмотав себе м'ятними цукерками.  

Свій експеримент винахідливий японець записав на відео, яке  на YouTube зібрало 15,5 мільйона переглядів.

  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація