"Дракон" Джон Сноу та декретна відпустка "батька" Facebook. Позитивні новини тижня

"Дракон" Джон Сноу та декретна відпустка "батька" Facebook. Позитивні новини тижня

Фото: HBO

ТСН.ua зібрав цікаві новини за останні робочі дні.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua зібрав найприємніші новини за останні дні.

За останні 7 днів юзери спостерігали за неймовірним зорепадом та тішилися закриттю пропагандистського каналу РФ.

Крім того, користувачів здивував пес-захисник, який напав на крадіїв, та насмішив виконавець ролі Джона Сноу, який пародіював дракона. 

ДРАКОН ДЖОН СНОУ

Зірка надпопулярного серіалу "Гра престолів" Кіт Харінгтон зімітував рухи дракона, чим підкорив Мережу. Відео такого смішного експерименту оприлюднила колега виконавиця ролі Джона Сноу – Емілія Кларк. Своєю публікацією у фотоблозі акторка спричинила фурор в Інтернеті – фрагмент переглянули понад вісім мільйонів разів. "Він думає, що один із них", - зауважила у підписі дівчина.

 

Публикация от @emilia_clarkeАвг 17 2017 в 12:11 PDT

ДЕКРЕТНА ВІДПУСТКА ЦУКЕРБЕРГА

Засновник і керівник Facebook Марк Цукерберг піде у декретну відпустку через народження другої доньки. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

Цукерберг нагадав, що коли народилася його перша донька Макс, він також взяв відпустку на два місяці. "Я завжди буду вдячний, що я зміг витратити так багато часу з нею в перші місяці її життя", - написав засновник Facebook.

Марк Цукерберг повідомив про майбутнє поповнення в родині

Марк Цукерберг повідомив про майбутнє поповнення в родині

ПЕРША ПЛАЗМОВА РАКЕТА NASA

NASA готово для реальних впробувань першої плазменої ракети.

Йдеться про кілька нетривалих випробувань двигуна і 100-годинний тест. Після цього двигун буде готовий до реальних місій. Плазмова ракета працює, нагріваючи неон або аргон до неймовірно високих температур за допомогою магнітних полів. Ця розпечена плазма потім вистрілюється з ракети на великій швидкості, тим самим забезпечуючи її рух.

Головна перевага плазмової ракети у тому, що вона може підтримувати невелику кількість тяги довгий час, тобто днями, тижнями і навіть місяцями. Тобто, двигуну потрібно менше палива, а значить, ракета може перевезти більше вантажу. 

ПЕС-ЗАХИСНИК ВІД КРАДІЇВ

У штаті Вірджинія, США, собака захистив будинок від квартирного крадія, поки нікого не було вдома.

Родина повернулася додому та побачила картину ніби з фільму жахів: стіни і підлогу вкривала кров. Раніше уже були пограбовані будинки по сусідству, тож вони подумали, що також залишилися без цінних речей. Проте з будинку нічого не зникло. Німецька вівчарка не лише захистила майно своїх власників, але й змусила грабіжника накивати п'ятами. 

Фото: Facebook/Tristan James Murrin

НІЧ ЗОРЕПАДУ

Суботня ніч запам'яталася українцям неймовірним зорепадом. Саме у ніч проти неділі, 13 серпня, мала спостерігатися найбільша активність метеорного потоку Персеїди. Очікувалося, що щогодини буде до 100 метеорів. Шукати в нічному небі їх потрібно було в північно-східній частині, високо над горизонтом, трохи південніше сузір'я Кассіопея. 

ЗАКРИТТЯ ПРОПАГАНДИСТСЬКОГО ТЕЛЕКАНАЛУ LIFE

Ну і найочікуваніша новина тижня - 18 серпня був останній день російського пропагандистського телеканалу Life. Відтепер  залишається лише сайт та інші проекти.

Рішення про припинення телевізійного мовлення було схвалене акціонерами місяць тому і редакції вже оголошено про розпуск телевізійного підрозділу проекту. Роботу через скорочення втратять десятки людей.

Однак, юзерів це ніскільки не засмутило. 

Інтернет вибухнув фотожабами на журналістів Lifenews

Інтернет вибухнув фотожабами на журналістів Lifenews

Повʼязані теми:

Наступна публікація