Закарпатський Леннон проти Леніна і фейки російських ЗМІ. Головні тренди соцмереж

Закарпатський Леннон проти Леніна і фейки російських ЗМІ. Головні тренди соцмереж

У закарпатському селі з'явилася вулиця імені Леннона / Фото: Getty Images

Юзери жартували про погоду та стежили за резонанcними судами у РФ. 

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби, та найпопулярніші відео останніх днів. Кумедні новинки та новини, які цікавлять багатьох – дивіться у нашій добірці.

2 березня інтернет-користувачів цікавили рекордні березневі снігопади у Москві та гучні справи у РФ: суд проти няні-вбивці Гульчехри Бобокулової та блогера, який написав, що Бога не існує. Також хітами стали виконання пісні "Чарівна скрипка" від дружини прем'єра Арсенія Яценюка Терезії та порнороман у дитячій бібліотеці Маріуполя. 

Також у соцмережах сміялися із декомунізованою вулицею на Закарпатті. Вона носила назву радянського Вождя Володимира Леніна, а стала вулицею імені Джона Леннона.

Юзери викривали фейки російських ЗМІ, які вдруге за рік опублікували "сенсаційну новину" про те, що Верховна Рада нібито звернулася парламенту Монголії з вимогою компенсації за зруйнування Києва військами Батия в XIII столітті і геноцид українського народу.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація