Філіппінець прийшов на випускний з картонною фігурою мами, яка померла через хворобу

Філіппінець прийшов на випускний з картонною фігурою мами, яка померла через хворобу

Фото: twitter.com/paudaexplorer

Мама дуже мріяла побачити випускний сина.

На Філіппінах випускник прийшов із картонною фігурою, на якій було обличчя його матері. Вона померла через важку хворобу - пневмонію.

Про це пише World Og Buzz.

Випускник філіппінського університету прославився у Мережі завдяки своїм фотографіям з випускного. Пауло Джон з Філіппін став бакалавром у галузі ділового адміністрування. Його мама мріяла про день, коли зможе побачити вручення диплома синові. Вона підтримувала свого сина і дуже пишалася ним.

2016 року мама Пауло померла від пневмонії. Однак хлопець знайшов у собі сили і не кинув навчання. Він почав ще більше вчитися, адже не міг зрадити мрію своєї мами.

Ближче до випускного хлопець вирішив, що мама все ж побуває на врученні диплома. Для цього він зробив картонну фігуру з її обличчям у повний зріст. З цим макетом він прийшов на випускний вечір і сфотографувався. Світлини зібрали 47,5 тис. вподобань.

 Нагадаємо, голлівудський актор Райан Гослінг зробив неочікуваний сюрприз для власників кав'ярні у Торонто, де стояв макет з його обличчям. Він завітав у гості до фанатів-власників кафе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація