Гаряча зірка Instagram кілька хвилин транслювала наживо секс з бойфрендом

Подивитися на любощі пари змогли тисячі людей.

Instagram-блогерка Кірстен Хенчер з Лос-Анджелеса (США) протягом кількох хвилин транслювала у сторіз, як кохається зі своїм бойфрендом.

Відео з "полуничкою" Кірстен почала стрімити нібито не знаючи про це. Згодом вона побачила, що на її секс із коханим протягом трьох хвилин дивилися 14 тисяч підписників. Могло бути й гірше, адже загалом за її сторінкою стежать майже 4 мільйони юзерів.

"Хто б не бачив мій стрім, я хочу вибачитися. Це було зовсім не навмисне. Видаліть це з розуму. Це було надто незручно та надто обурливо", - наводить Daily Mail цитату дівчини. 

Вона додала, що в житті трапляються різні речі, тому варто просто рухатися далі і робити вигляд, що нічого не сталося. Відео вона видалила зі сторінки одразу після того, як його побачила. Однак на її сторінці ще безліч роликів, хоча й менш пікантних. 

Нагадаємо, нещодавно пасажири зняли на відео секс парочки просто у салоні літака на одному з рейсів Ryanair. Коханці вміло  скористалися додатковим простором на місцях біля аварійного виходу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація