"Герої кожен день". Nike випустила спеціальні кросівки для лікарів і медпрацівників

"Герої кожен день". Nike випустила спеціальні кросівки для лікарів і медпрацівників

Фото: http://news.nike.com/

Тестування нового взуття відбувалося в дитячому госпіталі в США.

Nike, яка спеціалізується на виробництві спортивного інвентаря, випустила кросівки для лікарів, медсестер та інших медпрацівників. Це перше подібне взуття, яке випустив великий бренд.

Як пише CNN, нова модель Nike Air Zoom Pulse призначена для людей з медичної сфери: лікарів, медсестер і доглядальниць. У пресрелізі компанія називає їх людьми, які стають "героями кожен день".

Тестування нових кросівок відбувалося в дитячому госпіталі в Портленді (OHSU), штат Орегон. Особливу увагу було приділено ситуаціям, пов'язаним з умовами роботи медиків, наприклад, довгим відрізкам часу "на ногах", ковзання підошви через пролиту рідину.

Nike також окремо відзначає простоту, з якою можна взути кросівки за допомогою навіть однієї руки.

Нові кросівки будуть доступні в семи різних кольорах, а в продаж вони надійдуть 7 грудня 2019 року. Вартість моделей не називається.

Увесь прибуток від продажу кросівок Nike пообіцяла передати дитячого госпіталю, в якому і відбувалося тестування нового взуття.

Фото: http://news.nike.com/

Nike — американська транснаціональна компанія, що спеціалізується на спортивному одязі та взутті. Штаб-квартира розташована в штаті Орегон. Nike, за даними Forbes, є найдорожчим спортивним брендом у світі – його оцінюють в 15,9 мільярда доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація