Голий чоловік невимушено заправив свій BMW та спантеличив очевидців – фото, відео

Голий чоловік невимушено заправив свій BMW та спантеличив очевидців – фото, відео

Голий чоловік невимушено заправив свій BMW та спантеличив очевидців – фото, відео

Голий чоловік на заправці / Фото: Facebook

Це виявився відомий британський нудист.

Повністю оголений британець шокував відвідувачів заправної станції після того, як почав невимушено заливати бензин у свій BMW.

Більше того, на його номерному знаку було написано "NA 02 KED" (naked - оголений).

Очевидець Квін Келлі помітив його на заправці, коли повертався додому, зробив декілька кадрів та розмістив їх у Facebook.

Голий чоловік на заправці / Фото: Facebook
На його номерному знаку написано "NA 02 KED" / Фото: Facebook

За декілька днів чоловіка впізнали як 44-річного Стюарта Гілмора, який займається натуризмом близько восьми років.

Гілмор прокоментував допис Келлі, сказавши, що він "пишається тим, що є нудистом і просуває позитивне ставлення до тіла, психічне здоров'я за допомогою натуризму та збирання грошей для благодійних організацій".

"Мені подобається пропагувати, що це корисно для вашого психічного здоров'я і це є природним способом жити, коли погода досить хороша", — продовжив чоловік.

За словами Гілмора, щоденне перебування повністю оголеним справді допомогло його психічному здоров'ю та додало йому впевненості у собі.

"Мені більш комфортно та впевнено без одягу, хочете вірте, хочете ні. Це безперечно створило дива з моїм тілом", - заявив чоловік LancsLive.

Уродженець Манчестера сказав, що він рідко отримує негативну увагу, хоча люди, які проходять повз нього на вулиці, часто сміються чи просять сфотографуватися.

"Насправді я не отримую поганих відгуків, хтось сказав мені одягтися, і на цьому все", - зізнається Гілмор. "Всі просто хихотять, просять сфотографуватися та запитують, про що це".

Гілмор додав, що це має деякі додаткові переваги, зокрема економію на рахунках за електроенергію через те, що йому рідко доводиться прати білизну.

Єдині рази, коли він дійсно одягається, це коли йде по продукти або прямує на роботу, але деякі магазини впускають його і без одягу.

Нагадаємо, вчителька розповідала учням, як чоловікам насолоджуватися анальним сексом. Також вона радила дітям, де вони можуть знайти секс-іграшки, які можуть стимулювати простату.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація