Хвостатий таксист. У харківській службі таксі рудий кіт "возить" пасажирів

Хвостатий таксист. У харківській службі таксі рудий кіт "возить" пасажирів

Фото: instagram.com/cat_taxi

Чотирилапий понад усе любить свою роботу.

У Харкові в службі таксі працює незвичайна пара водіїв - рудий котик Чай та його господар Олександр, йдеться у сюжеті "ТСН.Ранок".

Харків’янин і його кіт таксують разом вже два роки. Олександр каже, що спеціально шукав кота, аби возити його із собою автівці - для затишку.

"Були на шиномонтажі і Маші, моїй дівчині, на ногу двома лапами стало маленьке кошеня і сказало: "Няв!" - розповів Олександр.

Відтоді почалася їхня любов та спільна кар'єра. Кота Олександр назвав Чаєм - на честь чайових, які почали залишати клієнти. Якось йому навіть довелося змінити службу таксі - аби тільки залишитися разом із котом.

Чотирилапий працює не покладаючи лап і витримує 12-годинні зміни. Свій робочий день хвостатий таксист починає зі смачного сніданку, а далі - одразу біжить у машину, скоріше за свого господаря. Чай дуже любить свою роботу, тому у салоні рудий почувається як удома: на невеликих швидкостях воліє їздити на капоті, бо звідти краще видно.

За словами Олександра, пасажири не мають нічого проти котика, а після появи його сторінок у соцмережах той взагалі став популярним серед мешканців Харкова.

Кіт-таксист працює у Харкові зі своїм господарем

Кіт-таксист працює у Харкові зі своїм господарем

Нагадаємо, у Чернігові дворічний кіт, якого підібрали на вулиці й прилаштували до ветеринарного центру, став відомим блогером.

Повʼязані теми:

Наступна публікація