Індійський студент з COVID-19 самоізолювався на дереві, щоб не наражати на небезпеку свою сім'ю (фото)

Індійський студент з COVID-19 самоізолювався на дереві, щоб не наражати на небезпеку свою сім'ю (фото)

Фото: The Print

Подібний спосіб самоізоляції в Індії - не рідкість.

18-річний студент, який живе в селі індійського штату Теленган, був змушений проводити карантин на дереві, що росте у дворі його будинку.

Як пише The Print, через катастрофічну ситуацію з коронавірусом у країні студент на ім'я Шива був змушений повернутися до рідного села. Відчувши нездужання, вже вдома він здав тест на коронавірус і отримав позитивний результат.

Найближчий шпиталь перебуває за 5 км від будинку хлопця, але там дуже багато пацієнтів, тому хлопець, не бажаючи хвороби близьким, прийняв рішення самоізолюватися на дереві, яке росте у дворі його будинку. Шива побудував бамбукове ліжко й систему шківів, аби йому передавали їжу та інші потрібні речі. Оскільки вбиральня в будинку Шиви всього одна, він ходив вечорами до поля.

Місцеві волонтери у супроводі поліції відвезли хлопця до госпіталю і пообіцяли повернути додому після одужання. Подібний спосіб самоізоляції в Індії - не рідкість, багато людей змушені залишати свої будинки на період хвороби. До того ж деякі забобонні жителі провінції вважають коронавірус прокляттям і виганяють хворих з громади, називаючи "нечистими".

Фото: The Print

Нагадаємо, у ВООЗ відзвітували, що індійський штам коронавірусу вже дістався 44 країн світу. Саме цей штам вважають причиною другої хвилі коронавірусу в Індії. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація