Кадиров у шоломі й обладунках з'явився на святкуванні дня чеченської жінки

Кадиров у шоломі й обладунках з'явився на святкуванні дня чеченської жінки

Кадиров у шоломі й обладунках з'явився на святкуванні дня чеченської жінки

Фото: YouTube/Рамзан Кадиров

Очільник Чеченської Республіки влаштував у грозненському палаці урочистий прийом.

Рамзан Кадиров, який тимчасово виконує обов'язки голови Чеченської Республіки, дав у грозненському палаці прийом до Дня чеченської жінки у неділю, 18 вересня.

На святкування Кадиров з'явився зі списом і мечем, а також в обладунках. Відео з урочистостей очільник Чечні опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Кілька сотень дівчат з місцевих творчих колективів і видатні жінки республіки зібралися на захід у палаці "Сафія", де для них співали, танцювали й жартували чоловіки.

"Нас радує, що мешканки Чечні з кожним роком досягають нових висот у науці, культурі, охороні здоров'я, в суспільному житті. Я тепло привітав усіх жінок Чечні, побажав миру й процвітання. Усі дівчата отримали прекрасні букети. А на вулиці нічне небо освітили вогні святкового салюту!" — написав Рамзан Кадиров пізніше.

До речі, День чеченської жінки відзначають у республіці щорічно третьої неділі вересня. Свято заснували лише сім років тому на спомин про 46 чеченок, які загинули в Кавказькій війні.

Цікаво, що близько року тому Кадиров публічно покартав жінку, яка насмілилася виступити проти нього в Мережі. Соціальний працівник Айшат Інаєва обурилася, що в простих людей відбирають гроші, і в цьому вона звинуватила саме Кадирова. Очільник Чеченської Республіки викликав жінку "на килим" разом із чоловіком, її картали в ефірі державного телеканалу. У результаті чоловік Інаєвої вибачився, що "не встежив за дружиною". Пізніше з'явилися чутки про побиття жінки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація