В Італії замок здають в оренду за 100 доларів

В Італії замок здають в оренду за 100 доларів

Замок у селі Роккаскаленья, Італія / Фото: CNN

​​​​​​​Дістатися чарівного замку можна лише пішки у кросівках або босоніж.

В італійському районі Абруццо пропонують орендувати замок для весілля та інших свят лише за 100 доларів.

Про це розповідає CNN.

Замок розташований у невеличкому середньовічному селі Роккаскаленья. Фортецю, яка розташована у селищі, вирішили здавати у оренду всім охочим за невелику ціну - 100 доларів.

На 700 квадратних метрах розташувалася будівля замку, навколо ж є каплиця. Вежа для вечірніх коктейльних вечірок, а також підземелля та кімнати для вечер при свічках. А ще на території замку ховаються внутрішні сади. З вікон фортеці відкривається вид на зелений каньйон, який стає чарівним фоном для фотосесій на заході сонця.

Замок розташований на вершині пагорба, й до нього ведуть кам’яні сходи, які підсвічують прожектори. Доїхати на вершину у замок не можна: гості залишають свої автомобілі внизу і піднімаються пішки. Для підйому скелястою доріжкою тут радять взувати кросівки або йти босоніж. За словами місцевих, одного разу дівчина не витримала підйому, і наречений доніс її до замку на руках.

Всього у замку може поміститися близько 100 людей. Для гостей тут готують частування із преміальних місцевих продуктів, а на весілля можуть спекти торт на будь-який смак.

Місцину, де розташований замок, довго назвали Долиною Смерті через те, що протягом століть воно ставало жертвою варварських навал, ворожих військ і піратських вторгнень. Однак зараз фортецю намагаються зробити привабливою для туристів.

Мер містечка Доменіко Джанджордано розповів, що здають в оренду замок не для того, щоб заробляти гроші, а щоб заманити хороших клієнтів і поновити місцеву економіку.

Нагадаємо, агентство Reuters представило підбірку приголомшливих фотографій з подорожей на Таїті, до Танзанії, Нової Зеландії та Ісландії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація