Кіберсекс і домашнє порно. Нове опитування зруйнувало міф про консервативність британців

Кіберсекс і домашнє порно. Нове опитування зруйнувало міф про консервативність британців

Приголомшливі 20% відповіли, що мали секс утрьох. 

Велика Британія давно відома як консервативна країна, однак опитування, проведене дослідницькою компанією YouGov, схоже, заперечує цей стереотип: так, один з п'яти дорослих у віці до 40 років допускає думку про секс, зафільмований на плівку, а 30% стверджують, що фотографувалися оголеними в найінтимніші моменти.

Насправді кількість людей, які знімаються в "любительському порно" може бути навіть вищою, оскільки 8% цнотливо відповіли, що не хочуть коментувати свої "цифрові подвиги", пише Daily Star.

Водночас серед людей старших за 40 років лише 6% говорять, що вони займалися сексом на камеру.

Результати опитування ресурсу CyberCompare.net показали високий рівнень "техпідтримки" сексуальних подвигів.

Згідно із ним, один із трьох британських дорослих наразі регулярно бере участь в "цифрових сексуальних контактах".

34% чоловіків і жінок відправляють повідомлення сексуального характеру, відверті фотографії на Snapchat або в чатах, або ж використовують веб-камери і відеофони для кіберсексу.

60% брали участь у онлайн-сексі.

Найбільш популярною формою цифрового сексу був секстинг (повідомлення сексуального характеру): 37% британців скористалися цим способом для сексуального задоволення. 

Секс за допомогою відеофона посів друге місце з 30 відсотками, секс за допомогою веб-камери на третьому місці з 26 відсотками.

Згідно з дослідженнями, британці стали експериментувати з груповим сексом більше, ніж будь-коли раніше. Один із п'яти 18-39-річних зізнався, що мав секс із більш ніж однією людиною за один раз.

Приголомшливі 20% відповіли, що мали секс утрьох. Експерти вважають, що такі серіали як "Секс у великому місті"або ж "Пліткарка" лише сприяли цьому. Крім того, на розкутість сучасної молоді вплинули й сайти знайомств, на яких можна знайти партнерів для експериментів.

Раніше нове дослідження відповіло на одвічне запитання: чи має значення розмір пеніса? Його результати свідчать про те, що це залежить від місця проживання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація