Кицька-клептоман та запальні танці українського бійця. Топ-10 позитивних новин тижня

Кицька-клептоман та запальні танці українського бійця. Топ-10 позитивних новин тижня

Фото: Reuters

ТСН.ua зібрав найбільш веселі події робочого тижня.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала десять найбільш позитивних новин. Цей тиждень запам'ятався танцювальною "битвою" між українцями та грузинами й динозавром на парковці.

1. Собака-футболіст

Під час гри між командами Oeste та Capivariano в рамках Ліги Пауліста, бразильського чемпіонату з футболу, дворовий пес раптово вибіг на футбольне поле.

Собака спочатку злякався, а потім почав загравати та бавитися з гравцями, поки один з футболістів команди Capivariano не взяв фаната футболу на руки та не виніс з майданчика.

Пес приніс удачу "рятівникам", адже саме Capivariano виграли матч. 

Дворовий собака вибіг на футбольне поле під час матчу бразильських команд

Дворовий собака вибіг на футбольне поле під час матчу бразильських команд

2. Наймасштабніша битва в історії ТБ

Продюсер і сценарист серіалу "Гра престолів" Брайан Когман заявив, що в шостому сезоні проекту, який стартує 24 квітня, глядачі побачать наймасштабнішу батальну сцену в історії телебачення. "Повідомляється, що режисер Мігель Сапочник витратив близько місяця на постановку сцени. У шостому сезоні вирішили збільшити масовку і додати каскадерів з кіньми.

 
Game of Thrones Season 6: Trailer (RED BAND)

The #GoTSeason6 trailer is here. 4.24.16(WARNING: MATURE CONTENT)Music: "Wicked Game" performed by James Vincent McMorrow

Опубліковано Game of Thrones 8 березень 2016 р.

3. Квартира для сестри Василя Стуса

Брати Клички виконали власну обіцянку та вручили Марії Стус ключі від нової квартири. Раніше екс-чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко заявив, що допоможе із житлом сестрі українського поета Василя Стуса, яка стала переселенкою після військової агресії Росії на Донбасі. Володимир погодився купити і подарувати квартиру сестрі відомого поета-дисидента. 

 

Сьогодні ранок почався приємно :). Вручили з Володимиром Klitschko ключі від нової трикімнатної квартири та показали нов...

Опубліковано Виталієм Кличком 25 березень 2016 р.

4. Українсько-грузинський танцювальний батл

Цього тижня Мережу підірвав танцювальний двобій між Україною та Грузією. В Інтернеті майже мільйон переглядів назбирало відео, в якому Національний Заслужений Академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського та Державний Академічний ансамбль народної пісні і танцю Грузії "Руставі" влаштували своєрідний поєдинок під час виступу в Києві. Танцівники ансамблів по черзі виходили на сцену і виконували різноманітні елементи та рухи своїх народних танців.

5. Динозавр на парковці

Популярні австралійські радіоведучі Хеміш та Енді вирішили розіграти своїх колег. Вони по одному запрошували співробітників до підземного паркінгу, де на них чекав надзвичайно реалістичний динозавр.

Кумедне відео "Jurassic Carpark" подивилося вже більше 70 тисяч користувачів. Реакція колег на справжнього динозавра безцінна. На відео співробітники кричать, лякаючись доісторичного монстра. 

6. Крок уперед у боротьбі зі СНІДом

Вчені з науково-дослідного інституту Скріппса встановили, що в організмі більшості людей присутні імунні клітини, здатні впоратися з ВІЛ. Відомо, що деякі люди, інфіковані вірусом імунодефіциту людини, можуть виробляти антитіла, які здатні ефективно нейтралізувати чимало штамів небезпечного і вірусу, що швидко мутує. Наразі вчені працюють над тим, аби викликати необхідні реакції в організмі людини.

Фото: Reuters

7. Котик-клептоман

У Новій Зеландії власниця кицьки на ймення Бріджит тонкійської породи почала знаходити в себе вдома чужі шкарпетки та білизну. Виявилося, що її домашня улюблениця полюбляє цупити речі. За два місяці чотирирічна кицька принесла додому 11 пар чоловічих трусів та понад 50 пар шкарпеток. Власниця чотирирічної Бріджит сфотографувала свою кицьку з її "трофеями" та виклала світлину у Facebook. Запис набрав багато вподобань та поширень.

Фото: BBC

8. Автомобіль Бетмена за 1 мільйон

У середу, 23 березня, з'явилося оголошення про продаж "бетмобіля" 1989 року. Автомобіль виставили на продаж у Москві за 1 мільйон євро. "Бетмобіль" оснащений двигуном Ford 460 BigBlock потужністю 550 кінських сил, а також має шасі від General Motors. Кузов зі склопластику покритий чорною матовою фарбою. В двомісний салон "бетмобіля" можна потрапити через висувний дах.

Фото: auto.ru
 

9. Недитяча рибалка на іграшкову вудочку

У Мережі з'явилося відео, як маленький хлопчик 5-6 років вперше упіймав рибу. Причому зробив на іграшкову вудку. Уся родина тішилася, можливо, першим справжнім чоловічим вчинком малюка. Батько і мама не стримували гордості за свого сина, а сестричка його міцно обійняла. Відео сподобалося і користувачам соцмереж. У Facebook його переглянули більше 3 млн разів, юзери залишили більше 6 тисяч коментарів. 

 
Boy Catches Fish With Toy Rod

Way to go little guy!via JukinVideo

Опубліковано The Huffington Post British Columbia 18 березень 2016 р.

10. Шалені танці українського військового

Український боєць у веселому відео продемонстрував запальні танці на бронетранспортері "Козак". Відео із запальними танцями було опубліковане у Facebook Олексієм Рубцовим. Попри сніг, який рясно сипле на бійця, від танцює із веселою посмішкою. На фоні запальних рухів героя відео можна побачити його побратима, який теж весело підтанцьовує. 

 

Продолжаем танцевать не смотря на непогоду А в будующем планируем открыть школу тактических танцев "Combat Samba"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація