Колишній пастор став моделлю і прославився на весь Інтернет

Колишній пастор став моделлю і прославився на весь Інтернет

Фото: twitter.com/coolcat_collin

Про чоловіка написали ЗМі та запросили на телешоу.

Американець Клінт Хейслетт став зіркою Інтернету після того, як його син оприлюднив у Twitter його стильні фотографії.

"Моєму татові 45, він будує модельну кар'єру, і я ніколи ще не бачив його більш щасливим. Він сказав, що просто чекає на свій час. Отже, Twitter, познайомтесь з моїм батьком", – написав син Клінта Коллін, додавши чотири фото свого батька, на яких він демонструє окуляри Donahue Eyewear.

Варто зазначити, що Клінт Хейслетт – колишній пастор, він протягом 20 років служив священиком у трьох церквах свого регіону.

Твіт його сина швидко став популярним – він отримав майже 376 тисяч вподобань і понад 87 тисяч ретвітів. Про тата почали писати американські ЗМІ та навіть запросили на ранкове шоу на телеканал ABC.

Окрім того, допис Колліна швидко став мемом. Користувачі соцмереж публикують світлини знаменитостей і підписують їх у стилі повідомлення сина священика.

"Моєму татові 57, він будує модельну кар'єру, і я ніколи ще не бачив його більш щасливим", – написав один з користувачів та оприлюднив фото екс-президента Барака Обами.

Раніше повідомлялося, що колишній помічник єпископа і його 25-річний чоловік витратили всі свої кошти на розваги. Щоб заробити гроші, вони шукають роботу моделями. 

Різниця у віці екс-вікарія Філіпа Клементса та румуна Флоріна - 55 років. Незважаючи на те, що одному з них 80 років, чоловіки вирішили стати моделями. Один буде позувати у категорії молодих, інший - для чоловіків похилого віку. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація