Колишній співробітник McDonald's зізнався, що клав клієнтам додатковий нагетс. Тепер його вважають героєм

Колишній співробітник McDonald's зізнався, що клав клієнтам додатковий нагетс. Тепер його вважають героєм

Фото: pixabay.com

Він навіть змінив свій статус на "Робін Гуд нагетсів".

Мешканець канадського Едмонтона Коді Бондарчак заявив, що коли працював в McDonald's, завжди клав клієнтам додатковий 11-й наггетс.

Про це він написав у Twitter і його повідомлення відразу стало вірусним. За пару днів його лайкнули понад 860 тисяч разів і ретвітнули 76 тисяч разів.

В коментарях Бондарчакові дякують за його вчинок і пишуть, що він герой. Він навіть змінив свій статус на "Робін Гуд нагетсів".

Хтось запитав, чи є строки давності у злочинів за крадіжку нагетсів, на що канадець відповів, що сподівається на це, оскільки, за його підрахунками, він винен McDonald's близько 1600 доларів.

Також у Коді цікавилися, чи дякував його хтось з клієнтів, яких він "ощасливив" додатковим наггетсом. Чоловік відповів, що обслуговував клієнтів на автомобілях, тому про "додайку" вони дізнавалися, коли приїжджали додому.

"Але я хочу сподіватися, що коли вони помічали додатковий наггетс, то трохи посміхалися", — написав Бондарчак.

Керівництво McDonald's поки ніяк не відреагувало на зізнання їхнього колишнього співробітника.

Нагадаємо, у США в місті Гілтон-Гед-Айленд (Південна Кароліна) чоловік звинуватив місцевий McDonald's в тому, що співробітник додав до його солодкого чаю марихуану. Він відправився до місцевого фастфуду і замовив курячі наггетси, подвійний чізбургер і солодкий чай з льодом і додатковим лимоном. На думку чоловіка, працівник закладу міг прийняти його прохання про додатковий лимон за вуличну назву канабісу. За його словами, вже після того, як він допив свій чай, побачив на дні склянки три пакети з марихуаною. 

Салат табуле, нагетси і бургери: на Вінниччині кардинально змінили шкільне меню

Салат табуле, нагетси і бургери: на Вінниччині кардинально змінили шкільне меню

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація