Колишній військовий став жінкою-трансгендером і почав кар'єру моделі

Колишній військовий став жінкою-трансгендером і почав кар'єру моделі

Фото: facebook.com/sammiquinnvalkyrie

Він служив в Іраку та Афганістані

52-річний Андреа Халлі служив в армії 30 років, приховуючи свою справжню особистість. Після завершення служби він зізнався, що є трансгендером, назвав себе Енді, а згодом підписав контракт із модельним агентством.

Про це пише Metro.

Батько трьох дітей у лютому 2015 року пішов зі служби, а пізніше розлучився із дружиною. 

"Коли я зізналася своїй дружині, я сказала, що є кросдрессером. Тоді я не чула про термін “трансгендер”. Моя дружина пошукала про них інформацію, і тоді ми зрозуміли, що це саме той, ким я є", - пригадала Енді.

Тоді пара розлучилася, однак вони залишилися друзями.

Енді служив в піхоті протягом 30 років, дослужившись до звання кольорового сержанта. Незважаючи на близькі дружні відносини з її військовими колегами, ніхто не знав, що вона ідентифікується як жінка. Енді зуміла придушити свої почуття, однак зізналася, що вдавати з себе чоловіка їй було непросто.

Енді таємно купувала жіночі речі в найближчих магазинах і везла їх в свою кімнату. Однак згодом виявилося, що турбуватися було не варто: колишні колеги позитивно поставилися до вибору Енді.

"Незалежно від їх реакції, я не збиралася приховувати, хто я є, але було приємно отримати таку підтримку і визнання", - зізналася вона.

Зараз вона відкрито живе як трансгендерна жінка в Круку і працює водієм доставки. Нещодавно вона також погодилася на роботу з модельним

Енді вперше взяла участь в конкурсі 2017 року і вже три роки поспіль проходить в фінал конкурсу "Альтернативна модель року". Вона закохалася в світ моделювання і після участі в численних фотосесіях Енді підписала контракт із агентством Rogue Model Management.

"Я така щаслива, що, нарешті, вирішила вийти і показати людям справжню себе, і я ніколи більше не буду приховувати цей свій бік", - сказала трансгендер.

Нагадаємо, у США хворий на ВІЛ чоловік заявив, що не помре людиною, а стане рептилією. З цією метою він спершу змінив стать, потім імплантував на голові роги та покрив тіло татуюванням у вигляді луски. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація