Таксі, яке літає, та сотні повітряних кульок посеред міста. Позитивні новини тижня

Таксі, яке літає, та сотні повітряних кульок посеред міста. Позитивні новини тижня

Фото: AIRBUS

ТСН.ua зібрав цікаві новини за останні робочі дні.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua зібрав найприємніші новини за останні дні.

За останні 7 днів юзери дивувалися рисі, яка з малятами гралася на подвір’ї жилого будинку, та шаленіли від приїзду Стінга до України. 

УНІКАЛЬНИЙ КОСМОЛІТ З КИЇВЩИНИ

У містечку Макарів на Київщині створили унікальний космоліт. Автором апарату став майстер-самоучка Володимир Вавило, якого у Макарові називають "місцевим Кулібіним". Чоловік захоплюється створенням незвичайних виробів з дерева та металу.

Транспортний засіб кілька разів переплавляли, аби він відповідав інженерній схемі. Цікаво, що на даху апарату розмістили героя циклу голлівудських фільмів Чужого - хижу іншопланетну істоту з двома щелепами.

Фото: ТСН

СТІНГ В УКРАЇНІ

Цього тижня до України завітав легендарний співак Стінг. Організатори концерту подарували зірці коровай з рушником. Сам легендарний співак був вдягнений дуже просто і надвимог до свого проживання в українській столиці не виставляв. Крім того при зустрічі Стінг фотографувався з усіма охочими.

Легендарний Стінг зібрав аншлаг під час виступу у найбільшій концертній залі країни

Легендарний Стінг зібрав аншлаг під час виступу у найбільшій концертній залі країни

ЛІТАЮЧЕ ТАКСІ

Компанія Airbus Helicopters збирається наступного року презентувати свою нову модель CityAirbus - апарат для перевезення пасажирів, що літає та може злітати й сідати вертикально.

Випробування силової електроустановки CityAirbus вже проведено. Апарат буде призначено для перевезення фіксованими маршрутами до чотирьох пасажирів в умовах густонаселеного мегаполісу. Наприклад, із залізничних вокзалів до аеропортів.

Фото: ТСН.ua

ВІЗИТ ХИЖАКА З МАЛЯТАМИ

На Алясці до фотографа Тіма Ньютона завітали незвичні гості – рись зі своїми кошенятами. Він встиг зробити чимало світлин і поділився ними на своїй сторінці у Facebook.

НЕЙМОВІРНИЙ ТАЙМЛАПС КАНАДИ ТА США

Студент-фотограф з Канади на ім’я Тайлер Ліліко зробив захоплююче таймлапс-відео, за допомогою якого хотів показати неймовірну красу нашої планети. Він опублікував своє відео у четвер і написав, що витратив на цей ролик "два роки ранніх ранків та пізніх ночей".

 

НОВИНКИ ВІД GOOGLE

4 жовтня в Сан-Франциско відбулася презентація новинок корпорації Google. Серед них – дві нові моделі смартфонів, ультратонкий ноутбук, «розумні колонки» і камера зі штучним інтелектом.

 

СОТНІ ПОВІТРЯНИХ КУЛЬОК ПОСЕРЕД МІСТА

У центрі Рівного із вантажівки висипалися сотні різнокольорових повітряних кульок.

Фура, з якої висипалися кульки, належить цирку, що нині гастролює у Рівному. Машина зупинилася на перехресті вулиць Соборної і Чорновола. І з неї на дорогу посипалися повітряні кульки. Невідомо, це зроблено випадково чи спеціально. Але останні повітряні кульки висипали два чоловіки. Через кульки утворився затор.

У Рівному працівники цирку розсипали по місту сотні повітряних кульок, які заблокували рух

У Рівному працівники цирку розсипали по місту сотні повітряних кульок, які заблокували рух

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація