"Мене приймають за подругу сина": в Мережі вражені фігурою китаянки, яка виглядає вдвічі молодшою

За її словами, секрет молодості один – постійні заняття спортом протягом трьох десятиліть.

У Китаї 22-річний хлопець розповідає, що люди були шоковані, коли дізналися, що молода дівчина на вигляд, його 49-річна мати.

За словами хлопця, одного разу подружка його приревнувала і подумала, що у нього є інша. Цією іншою – виявилася його мати, відзначає Daily Mail.

За словами жінки, ніякого дива немає в тому, як вона виглядає – тільки спорт, самодисципліна і трохи холоду.

49-річна китаянка Лю Єлін – доказ того, що жінка може виглядати вдвічі молодше свого віку. Мати 22-річного хлопця виглядає настільки юною, що більшість зустрічних приймають її за подружку власного сина.

Без зморшок і з підтягнутим тілом, Лю Єлін вражає своєю зовнішністю кожного, хто дізнається, скільки їй насправді років.

"Люди зазвичай шоковані, коли дізнаються, що мені майже 50 років", – каже Лю.

"Якщо де-небудь в магазині я згадувала, скільки мені насправді років, за мною зазвичай ставала ціла юрба незнайомців, які благали мене поділитися своїм секретом", – розповідає китаянка.

За її словами, секрет один – постійні заняття спортом протягом трьох десятиліть.

"Я щодня плаваю в озері і займаюся зі штангою", – каже Лю.

Але найбільше Лю Єлін полюбляє зимове плавання. Жінка – справжній "морж". Одного разу, Лю Єлін перепливла річку Янцзи, а також річку Хан у Південній Кореї.

Минулого року Лю пропливла від узбережжя малайзійського острова Пенанг до протилежного берега Малаккської протоки, подолавши 12-кілометрову відстань всього за 4 години.

Нагадаємо, 94-річна китаянка Чжан Нехьян вражає людей у всьому світі своїми фантастичними навичками кунг-фу. Найбільше вона любить боротися з використанням палиці, проте вона так само вправно б'є кулаками й ногами. Незважаючи на свій вік, бадьора жінка досі викладає своє ремесло, а учні описують її як "швидконогу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація