"Мене все влаштовує": супермодель перетворилась на жебрачку та шукає їжу у смітниках (фото)

"Мене все влаштовує": супермодель перетворилась на жебрачку та шукає їжу у смітниках (фото)

Джеремі Джексон та Лоні Віллісон перед розлученням / Фото: nypost.com

Життя жінки покотилось вниз після розлучення з чоловіком та посилення наркозалежності.

Колишню модель та дружину зірки "Рятувальників Малібу" Джеремі Джексона Лоні Віллісон помітили, коли вона шукала їжу на смітнику, що показало, як далеко зайшло життя колишньої фітнес моделі після їхнього розриву десять років тому.

39-річна Віллісон майже сім років живе в таборах для бездомних у Каліфорнії, її часто бачать на вулицях зі своїми лахмідними речами, пише New York Post.

Колишню дівчину з обкладинки, яка стала наркоманкою, вперше помітили на вулицях Лос-Анджелеса 2016 року.

На фотографіях, зроблений кілька днів тому, Віллісон виглядала виснаженою, без зубів і з коротким волоссям, це дуже відрізняється від засмаглої, сяючої та стрункої дівчини, якою вона була колись.

Віллісон, яка часто прикрашала обкладинки журналів і червоні килимові доріжки, останніми роками боролася зі своїм психічним здоров’ям і проблемами в результаті зловживання психоактивними речовинами, вживання яких вийшло з-під контролю після її розлучення з Джексоном у 2014 році після двох років шлюбу.

Джеремі Джексон і Лоні Віллісон у 2012 році. / Фото: nypost.com

Бурхливі стосунки колишньої моделі та фанатика фітнесу закінчилися через нібито п'яну бійку, під час якої Джексон нібито намагався задушити Віллісон.

Під час бійки Віллісон отримала поранення з двома зламаними ребрами, поранення шиї, а також подряпини на обличчі та тілі. Однак колишня актриса серіалу «Викриття» вирішила не висувати звинувачень.

Пара розлучилася відразу після нападу Джексона, і він продовжив зніматись у різних серіалах.

Життя колишньої моделі Лоні Віллісон різко змінилося після розриву десять років тому.

"Мені треба буде більше двох місяців, щоб належним чином одужати", — сказала Віллісон в інтерв’ю Sun два роки тому.

Вона сказала, що була в "дуже поганому становищі" після розлуки і почала відчувати безпорадність після того, як втратила роботу асистента пластичного хірурга.

Одразу після розлучення Віллісон була впевнена, що у неї достатньо ресурсів, щоб прожити, оскільки вона жила в заможному районі, але вже тоді була залежна від метамфетаміну.

Віллісон, яка часто прикрашала обкладинки журналів і червоні доріжки, останніми роками боролася зі своїм психічним здоров'ям і проблемами, які виникли через зловживання психоактивними речовинами.

"У мене немає мобільного телефону. У мене є їжа і місце для ночівлі", — сказала вона. "Я отримую гроші тут і там, і є їжа в контейнерах і біля магазинів. ЇЇ вистачає".

Лоні Віллісон помітили у вівторок у Санта-Моніці, коли перебирала сміття / Фото: nypost.com

Віллісон говорила в інтервʼю у 2018 році, що страждала від дедалі серйознішого психічного захворювання, яке призвело до того, що вона була переконана, що її катували електрикою у її квартирі.

Вона більше не могла оплачувати рахунки за квартиру і зрештою її виселили з будинку в Західному Голлівуді.

Лоні Віллісон прикрашала обкладинки журналів, а тепер риється у смітниках у пошуках їжі / Фото: nypost.com

Судячи з усього колишню зірку влаштує життя жебрака, який риється по смітниках у пошуках їжі.

Фахівець з реабілітації від наркозалежності Ларрі Марінеллі, який володіє будинком тверезого життя True Intentions, запропонував Віллісон безкоштовну допомогу, але вона, відмовилася від лікування та повернулася на вулиці менш ніж за 24 години.

Жінка не просить ні в кого допомоги та каже, що її влаштовує життя / Фото: nypost.com

"Я більше не розмовляла з Джеремі. Я не хочу розмовляти зі своїми друзями, у мене все чудово. Я не хочу, щоб мені хтось допомагав", - сказала вона Sun.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британка, яка отримала тюремний строк після того, як поїхала до Сирії та приєдналась до терористичного угруповання ІДІЛ, після звільнення стала модницею, яка демонструє світові бренди.

Крім того, ми раніше інформували, що переможниця "Холостяка-1" Шульгіна шокувала правдою, як зрадницю Яну Соломко протягнули на проєкт.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація