Мережу розчулила зустріч господаря зі зниклим 14 років тому псом

Мережу розчулила зустріч господаря зі зниклим 14 років тому псом

Фото: abc13.com

Собака зник під час прогулянки

В американському місті Х'юстон йоркширський тер'єр, якого не було вдома 14 років, повернувся до господарів. Зустріч зняли на відео.

Про це пише ABC 13 News.

Аарон Вебстер вирішив подарувати дружині собаку. Попри любов до великих псів, він обрав йоркширського тер'єра. Йому дали прізвисько Ремінгтон.

"Йому вдалося заслужити мою повагу, коли він з'явився на порозі будинку зі змією в пащі. Він був не промах", - згадав американець.

Однак одного дня 2006 року він випустив цуценя на прогулянку, і воно раптово зникло за невідомих обставин.

"Ми впевнені, що його вкрали. Можливо, на цуценя напав яструб, але той зміг відбитися і втекти. Ми вже ніколи не дізнаємося, як все було насправді", - сказав господар.

Пара не сподівалася на повернення собаки у сім’ю, але 14 років потому їм зателефонували з притулку для бездомних тварин Saving Hope. Працівники повідомили, що його чотирилапий знайшовся. За цей час Ремінгтон сильно схуд, втратив зір і страждав на різні хвороби.

За час відсутності собаки у подружжя народилося троє дітей і з'явилася ще одна собака. Згодом після дзвінка пара забрала Ремінгтона додому.

Нагадаємо, у Мережі з’явилося відео зворушливої зустрічі астронавтки Крістіни Кох із її собакою після 328 днів, проведених на борту Міжнародної космічної станції. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація