Міліцейська корида: у Челябінській області корова напала на правоохоронця (відео)

Міліцейська корида: у Челябінській області корова напала на правоохоронця (відео)

Фото: pixabay.com

Поліцейського копитні загнали за службове авто.

У Челябінській області правоохоронці вирішили розігнати корів, які паслися біля багатоповерхівки. Корови виявилися не з лякливих і пішли у наступ на правоохоронців.

Відео  "міліцейської кориди" очевидці виклали у соцмережі.

Правоохоронці ввімкнули сирену і заходилися розганяти парнокопитних. Невідомо, що більше роздратувало тварин - писклявий звук сирени чи надокучливий міліціонер, який махав кийком перед мордою, але одна з корів рознервувалася і напала на співробітника міліції.

Тварина поганяла правоохоронця навколо дитячої гойдалки і загнала за службову автівку.

Далі роздратована тварина ще деякий час мукала, викликаючи свого опонента на двобій, але той продовжував ховатися за автомобілем.

Почекавши деякий час і заспокоївшись, корови залишили подвір'я, а міліціонеру залишилося вигукувати перехожим зі свого укриття "Йдіть усі", таким чином попереджуючи їх про можливий напад тварин. 

Нагадаємо, що у швейцарських Альпах корова мала травму ноги, яка не заживала протягом місяця. Тож, коли настала пора переганяти корів з верхнього пасовища униз, сама спуститися з гір вона вже не могла. Фермер вирішив не ризикувати і замовив спеціально для рогатої гвинтокрил

Повʼязані теми:

Наступна публікація