"Мурка", мироточення бюста та ікона Миколи ІІ. Як "няш-мяш" Поклонська стала людиною-мемом

"Мурка", мироточення бюста та ікона Миколи ІІ.  Як "няш-мяш" Поклонська стала людиною-мемом

Наталя Поклонська / Фото: ТСН.ua

Псевдополітик надихає користувачів на створення коубів та пісень. 

Колишня "прокурорка" окупованого Криму та "депутатка" нелегітимної Держдуми Наталя Поклонська днями вчергове публічно сконфузилася, виконавши "Мурку" на російському федеральному телеканалі.

Утім, це далеко не перший ляп псевдополітика – вона розгулювала вулицями з іконою Миколи ІІ, говорила про мироточення його бюста, приписувала  полководцю Олександру Суворову чужу цитату та смішила користувачів своїми заявами про "державний переворот" в Україні. ТСН.ua зібрав добірку найкумедніших фейлів Поклонської.

Найсвіжіший скандал з Поклонською – її виконання дворової пісні "Мурка". "Няш-мяш" не лише виконала композицію про банду злочинців, але й чудово продемонструвала знання тексту цього кримінального хіта. "Виступ" Поклонської можна подивитися з 30:50. 

Своїм вмінням грати на роялі екс-"прокурорка" хизувалася не вперше. Так, вона зіграла кілька класичних композицій у Лівадійському палаці в окупованому Криму. Це підштовхнуло юзерів на створення низки кумедних коубів.

Прославилася Поклонська і своєю любов'ю до останнього царя РФ Миколи ІІ. Вона так затьмарила їй очі, що та навіть роздивилася мироточення на бюсті імператора, встановленого у дворі Сімферопольської прокуратури. Примітно, що комісія РПЦ її заяву заперечила - слідів мироточення на скульптурі так і не знайшли. Інтернет-користувачі вирішили не втрачати можливості, аби поглузувати з "депутатки". 

"Няшка" також відверто переймалася правом на недоторканість приватного життя  царя. Вона вимагала перевірити сценарій російського фільму "Матильда. Таємниця дому Романових", який сама не дивилася. У трейлері до стрічки продемонстровано, як Микола ІІ задивлявся на красивих жінок і навіть кілька пікантних сцен у ліжку. Мабуть, це і зачепило російську "депутатку".

З останнім російським царем Поклонська не розлучалася навіть на вулицях. Під час акції  "Безсмертний полк" в окупованому Сімферополі вона крокувала з іконою Миколи II. Примітно, що учасники заходу йдуть колоною і тримають в руках транспаранти з портретами своїх родичів, які брали участь у Другій світовій війні. До чого тут російський імператор, відомо хіба що його найзапеклішій фанатці Поклонській.

Не склалося у "депутатки" і з класикою російської літератури. Під час одного з радіоефірів Поклонська хотіла сяйнути розумом  та намагалася процитувати фразу "Служить бы рад, прислуживаться тошно". Вона переплутала кілька слів, тому ведуча її поправила. Після цього новоспечена російська депутатка заявила, що цитата належить російському полководцю Олександру Суворову.  Насправді ж вона пролунала від героя твору Олександра Грибоєдова "Горе з розуму".

Справжня нетлінка від "ням-мяш" -  її виступ на посаді "прокурора" окупованого Криму. Тоді Поклонська говорила про "державний переворот" у Києві і владу, яка "прийшла на крові". Слова прокурорки поклали на музику і вони стали справжнім хітом, який переглянули майже 32 мільйона користувачі відеохостингу YouTube.

Тролили користувачі і манеру спілкування Поклонської, її грайливі погляди та незвичну поведінку.  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація