На австралійському пляжі чоловік просто за хвіст намагався відтягти акулу назад в океан

Акулу вже охрестили "Пухнастиком".

На Менлі-Біч у Сіднеї чоловік схопив білу акулу за хвіст та потягнув назад в океан.

Про це повідомляє The Sun.

Чоловік на імя Карл Бучольц саме працював у будинку неподалік від пляжу, проте, відклав свої справи, щоб відтягти "чудовисько" подалі від людей.

Навколо акули, яка застрягла на березі, почав збиратися натовп відпочивальників. 33-річний чоловік швидко скинув штани, схопив акулу за хвіст і потяг назад в воду.

Після того, як він потяг акулу в океан, Бучольца накрила хвиля, тож йому довелося швидко тікати, перш ніж акула змогла б його схопити. Чоловікові здійснив кілька невдалих спроб, аби повернути хижака в воду.

"Я думаю, що він (акула виявилась самцем) був виснажений і я не думаю, що він навіть спробував когось вкусити", - сказав рятівник акули.

Акула, що отримала прізвисько "Пухнастик", стала справжньою знаменитістю, і була тимчасово поміщена в океанський басейн Fairy Bower, а згодом випущена на волю. 

Спеціалісти басейна похвалили Бучольца за мужність, але закликали інших не робити те ж саме, якщо вони стикнуться із подібною ситуацією.

Нагадаємо, акула була знесилена і самостійно повернутися до моря не могла. Люди кілька разів намагалися допомогти їй повернутися на глибину та врешті-решт забрали акулу до заповідника.

Ветеринари казали - вона має незначні травми, але загалом почувається добре. Тож акулу мали незабаром відпустити. 

На австралійському пляжі врятували маленьку білу акулу

На австралійському пляжі врятували маленьку білу акулу

Повʼязані теми:

Наступна публікація