На сайті NASA з'явилися непристойні зображення дівчат

На сайті NASA з'явилися непристойні зображення дівчат

Акаунт телескопа NASA у Twitter зламав порнобот.

У середу, 6 липня, порнобот зламав акаунт телескопа NASA - Kepler - у Twitter. Через те, що Twitter супутника відображається на сайті космічного агенства, непристойні фото одразу висвітилися і на сайті. Про це повідомляє Daily Star.

Фото: Скріншот

Порнобот розмістив не лише непристойне фото, але й змінив обкладинку сторінки Kepler - на ній красувалася приваблива білявка. 

Фото: Скріншот

Незабаром NASA вдалося відновили контроль над обліковим записом, однак юзери не пропустили можливості пожартувати над курйозом.

"Мені здається, що хтось повернув телескоп NASA Kepler в неправильний бік", - написав у Twitter письменник і комік Девід Грін.

Пізніше NASA повідомило на сторінці Kepler, що ситуація під контролем.

"Наш акаунт був тимчасово дискредитований. Ми повернулися і готові розповідати вам про нові відкриття планет", - написали вони.

Нагадаємо, раніше у Швеції хакери зламали рекламний щит на зупинці та пустили в ефір жорстке порно. Компанія, яка володіє рекламний щитом, подала заяву в поліцію. Представник компанії Роджер Старк сказав, що "система повинна була бути безпечною і прямо зараз я не можу відповісти, як комусь вдалося зламати її, тому це потрібно розслідувати. Це дуже серйозно".

Повʼязані теми:

Наступна публікація