Надихнулась Гітлером. Дейнеріс з "Гри престолів" розповіла, як готувалась до фінальної промови

Фото: HBO

Вона передивилась багато відео з промовами диктаторів.

Британська акторка Емілія Кларк надихалася записами промов диктаторів, в тому числі Адольфа Гітлера, готуючись до ролі Дейнеріс Таргарієн в культовому серіалі "Гра престолів". Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Variety.

За її словами, оскільки її персонажу потрібно було виступати з промовою на вигаданій мові, їй допомогло вивчення промов іноземних історичних постатей.

"Я переглянула безліч відео - тепер це має смішний вигляд - з диктаторами і вождями, які говорили різними мовами, щоб перевірити, чи зможу я зрозуміти, про що вони говорять, не знаючи цієї мови. І мені вдалося! Ви дуже легко можете зрозуміти що, ***** [чорт забирай], говорить Гітлер", - розповіла Кларк.

Акторка зізналася, що дуже довго готувалася у себе вдома до фінальної промови Дейнеріс перед своїм військом в останній серії восьмого сезону. "Я зверталася до всього Белфаста через вікно. Ну, воно було зачинене, тому що я не хотіла, щоб люди подумали, що я по-справжньому божеволію", - уточнила Емілія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автор саги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін, за якою знятий серіал "Гра престолів", прокоментував фінал саги.

Телеканал HBO оприлюднив останню серію "Гри престолів"

Телеканал HBO оприлюднив останню серію "Гри престолів"

Повʼязані теми:

Наступна публікація