Наречений зірвав власне весілля однією новиною: що він сказав своїй майбутній дружині

Наречений зірвав власне весілля однією новиною: що він сказав своїй майбутній дружині

Фото: Pexels

Після цього брати сильно посварилися.

Наречений зіпсував "великий день своїй обраниці", розповівши їй, що у дружини його брата почалися пологи.

Про це пише видання Mirror.

Зазначається, що брат нареченого - гордий новоспечений батько - поспішив бути поруч із дружиною, коли отримав звістку під час весілля родичаШокований, він поділився новиною зі своїм братом та ще одним гостем, виходячи з дому. Наречений своєю чергою розповів це своїй обраниці. Новина про пологи дружини брата швидко поширилася серед гостей молодят.

"Весілля йшло добре. Поки моєму братові не зателефонувала його сім’я і повідомила, що Сіл народжувала. Він сказав мені, що йде, нас це влаштовувало, але проблема почалася після того, як він сказав одному з гостей, що у Сіл пологи. Поширилася інформація, і раптом усі заговорили про це, що зірвало захід. Навіть мої батьки почали телефонувати, виникла величезна метушня, яка, чесно кажучи, була непотрібною. Мій брат міг просто піти мовчки або вигадати якесь виправдання", - розповів наречений.

Решта його родини мало співчували парі, коли молодята поділилися своєю скаргою.

"Пізніше я зв'язався з ним і висловив своє горе і розчарування тим, що він зробив. Я розповів йому, як новина про те, що його дружина народжує, зірвала весілля і змусила мою дружину відчути, що її день зіпсований. Він накинувся, запитуючи, ніби це була його провина", - сказав він.

Після цього брати сильно посварилися, оскільки батьки стали "на його бік і сказали мені "перебороти себе" і тепер очікують, що я попрошу вибачення".

Нагадаємо, пара отримала світлини зі свого весілля та помітила моторошний силует: що було на фото.

Читайте також:

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація