Настрій: Наталя Поклонська. "Няш-мяш" стала головним мемом інавгурації Путіна

Настрій: Наталя Поклонська. "Няш-мяш" стала головним мемом інавгурації Путіна

Настрій: Наталя Поклонська. "Няш-мяш" стала головним мемом інавгурації Путіна

Поклонська на інавгурації Путіна / Фото: Олексій Навальний у Twitter

Фото із зажуреною екс-"прокуроркою" розлетілося у Мережі.

Користувачі соціальних мереж глузують через світлину із нелегітимною депутаткою Держдуми РФ Наталею Поклонською, яка відверто нудьгувала на черговій інавгурації президента РФ Володимира Путіна.

На фото потрапила "няш-мяш", яка в урочистій залі Кремля самотньо стояла, спершись на стіну. Погляд у Поклонської був, м’яко кажучи, відсторонений.

Юзери почали згадувати ставлення нелегітимної депутатки до царя Миколи ІІ і жартувати, що вона його не дочекалася. Також у Мережі писали жартівливі варіанти того, про що могла задуматися Поклонська.

Боже, до чего прекрасная картина. Нового мемасика вам в ленту. Лучшее из комментов: - Царь не настоящий... - Наташа на первом балу

Опубліковано Аркадієм Бабченком 7 травня 2018 р.

Як повідомлялося раніше, нещодавно користувачі соціальних мереж жваво обговорювали слова екс-"прокурорки" Криму та депутата нелегітимної Держдуми  Наталії Поклонської, яка приписала полководцю Олександру Суворову цитату з твору Олександра Грибоєдова "Горе з розуму".

Під час радіоефіру Поклонська хотіла сяйнути розумом  та намагалася процитувати фразу "Служить бы рад, прислуживаться тошно". Вона переплутала кілька слів, тому ведуча її поправила. Після цього новоспечена російська "депутат" заявила, що цитата належить Суворову. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація