Не може одягнутися і вийти з дому: шотландця мучить постійна ерекція через невдалу операцію

Не може одягнутися і вийти з дому: шотландця мучить постійна ерекція через невдалу операцію

Фото: Daily Record

Лікарі відмовилися оглядати постраждалого.

Шотландець пережив дві операції після аварії на робочому місці і тепер страждає від постійної ерекції. Через неї він не може вийти з будинку і побачитися зі своєю дочкою. 

Про це пише Mirror.

57-річний шотландець працював склярем. Чотири роки тому він отримав важку виробничу травму: на нього впало півтори тонни скла. В результаті, він отримав травми паху, двох ніг, було пошкоджено нижні хребці і заблоковано уретру.

Потерпілому зробили операцію, але після неї чоловік виявив, що втратив репродуктивну функцію. Він вирішив лягти на операційний стіл ще раз. Лікарі попередили пацієнта про біль, яка може тривати кілька тижнів. Коли шотландець повернувся додому, то виявив, що біль - не єдиний наслідок операції.

Він зрозумів, що відчуває постійну ерекцію. Чоловік не міг доторкнутися до пеніса через біль та одягнутися. шотландець постійно ходить у рушнику і не залишає свого помешкання. Тепер він не має можливості бачитися зі своєю дев'ятирічної дочкою.

Терапевт з лікарні, де постраждалому робили операцію, перебуває у відпустці, а інші медики не наважилися оглянути чоловіка. Фахівці порекомендували британцеві скоріше відправитися в інший медичний центр.

Нагадаємо, 52-річному тайванцю лікарі змушені були ампутувати половину статевого органа після ерекції тривалістю в тиждень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація